به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
برای ششمین بار، خودروسازان در صادرات درخشیدند

سایپا برای ششمین بار صادرکننده ممتاز کشور شد + تصاویر

شرکت سایپا با کسب عنوان صادرکننده نمونه برای ششمین بار در کشور به عنوان پرافتخارترین شرکت خودروسازی در زمینه صادرات جایگاه صادرکننده ممتاز را از آن خود کرد
کد خبر: ۲۷۹۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۷
خبراقتصادی: مهندس سعید مدنی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به نمایندگی از مجموعه بزرگ کارکنان و کارگران سایپا لوح و تندیس صادرکننده ممتاز کشور را از محمدرضا رحیمی معاون اول رییس جمهور، دکتر مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت و حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی نایب رییس مجلس شورای اسلامی دریافت کرد.

 

 



به گزارش سایپانیوز شب گذشته در شانزدهمین مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه کشور که با حضور معاون اول رییس جمهور، وزیر صنعت معدن و تجارت و نایب رییس مجلس شورای اسلامی و جمع کثیری از صادر کنندگان، تجار، تولیدکنندگان و کارآفرینان برتر کشور برگزار شد، شرکت سایپا  برای ششمین بار موفق به کسب عنوان صادرکننده نمونه در ایران شد و تندیس و لوح تقدیر صادرکننده ممتاز کشوری را نیز از آن خود کرد.
بر اساس این گزارش مهندس سعید مدنی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به نمایندگی از مجموعه بزرگ کارکنان و کارگران سایپا تندیس صادرکننده ممتاز کشور را از محمدرضا رحیمی معاون اول رییس جمهور، دکتر مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت و حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی نایب رییس مجلس شورای اسلامی دریافت کرد.
کسب رتبه اول صادرات خودرو کشور، افزایش 100 درصدی میزان صادرات و کسب رتبه اول فروش خودروسواری در بازار عراق باعث شده است که این شرکت خودروساز در عرصه صادرات بی رقیب باقی بماند.
از جمله مهم ترین دلایل انتخاب شرکت سایپا به عنوان صادرکننده ممتاز تداوم روند صعودی صادرات، سودآوری در صادرات، خدمات پس از فروش گسترده در خارج از کشور، تعهد مدیریت ارشد سازمان به تحقق اهداف صادراتی جهت کسب جایگاه مناسب و شایسته در بین خودروسازان جهانی، ثبات در سیاست های صادراتی و تاکید بر صادرات سود آور تحت نام و برند ایرانی است.
سایپا امسال در حالی علاوه بر دریافت تندیس صادرکننده نمونه، عنوان صادرکننده ممتاز ایران را نیز به خود اختصاص داده که با وجود مشکلات و موانع بسیار در عرصه تولید، صادرات و مبادلات بانکی بین المللی به علت تحریم ها، اهداف صادراتی خود را با جدیت بسیار دنبال کرده و همواره در حال برنامه ریزی و تلاش برای گسترش صادرات خودرو بوده است.





موفقیت های صادراتی شرکت سایپا علیرغم فضای نامساعد بین المللی نشان از توان صادراتی این شرکت و اهمیت آن در برنامه های استراتژیک سایپا دارد.شرکت سایپا برای سال جاری برنامه صادرات 80 هزار دستگاه خودرو را تدارک دیده است که بخشی از آن از طریق صادرات محصول تیبا با استانداردها و آپشن های روز دنیا محقق خواهد شد









نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
شاهرضایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
0
0
خارجي ها لامبورگيني و پورشه،بنز و بي ان و ... توليد ميكنند اينقدر تبليغ نميكنند اونوقت ما پرايد صادر ميكنيم به كشورهاي ديگه،اون كشورا چقدر ضعيف هستند كه ماشين هاي ما رو سوار ميشن
مدیر پایگاه سطح تکنولوژی و درآمد و توسعه در کشورهای جهان متفاوت است. به اندازه منابع، نیروی انسانی ودانش و تلاش خودشان بهره می برند. ما هم در حال توسعه هستیم و صاحب منابع و پیشرفت نسبی. عده ای جلوتر هستند و عده ای عقب تر. واقعیت این است که تکنولوژی به تنهایی آرامش و رفاه نمی آورد. شاید برخی کشورها با حفظ سطح تکنولوژی محدود و سنت های خودشان، از برخی جهات دردسر کمتر و آرامش بیشتر داشته باشند تا کشورهایی که تکنولوژی بالاتری دارند. هم پیشرفت و هم آرامش و رفاه امری نسبی است و به تنهایی نشانه خوشبختی نیست.
کشورهایی هستند که توانایی خرید خودروی 300میلیونی ندارند حتی در اروپا وآمریکا نیز مردم برای خرید خودروی ارزان قیمت وخانه معمولی و بیمه همگانی و معمولی دچار مشکل هستند و بیکار هستند و... باید تلاش کنیم که بهتر بشیم ولی نباید آن چه داریم را کنار بگذاریم
captcha