به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
خطار به شورای شهر

حفاظت از پارک پردیسان را اصل بدند

معصومه ابتکار با اشاره به اظهاراتی از سوی برخی مسئولان دولتی درباره تغییر کاربری پارک پردیسان، گفت: باید از تغییر کاربری پارک پردیسان جلوگیری شود و شورای شهر نیز حفاظت از این پارک را یک اصل بداند.
کد خبر: ۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۱

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس معصومه ابتکار در چهارصد و چهلمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در نطقی خارج از دستور به پارک پردیسان اشاره کرد و گفت: پارک پردیسان یکی از فضاهای سبز مهم شهر تهران است که مساحت آن بالغ بر 270 هکتار و متعلق به سازمان محیط زیست است.

 

خبرگزاری فارس: شورای شهر حفاظت از پارک پردیسان را یک اصل بداند

ابتکار با بیان اینکه این پارک به عنوان یکی از ارزشمندترین ذخیره‌گاه‌های کشور محسوب می‌شود، گفت: طرح جامع اولیه آن به زمان قبل از انقلاب بازمی‌گردد اما این پارک باید نمونه‌ای از فضاهای اکولوژی کشورمان باشد.

 

وی با تأکید بر حفاظت از این پارک، گفت: تغییر کاربری و فروش برخی از اراضی آن توسط برخی از دولتی‌ها مطرح شده است که تقاضا دارم شورای شهر حفاظت از این پارک را یک اصل بداند و اجازه ندهد که به این 270 هکتار آسیبی برسد.

 

رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: سه ماه پیش از شهردار تهران درخواست کردم تا به دولت پیشنهاد دهد که اگر مشکلی در مدیریت پارک دارند شهرداری به آنها کمک کند در حالیکه مالکیت با سازمان محیط زیست باقی بماند.

 

وی با بیان اینکه پارک پردیسان یک گوهر سبز در دل شهر تهران است، اظهار داشت: با همکاری دولت نباید اجازه فروش و تغییر کاربری این پارک داده شود زیرا این محل نقطه‌ای حساس و ارزشمند است و شورای شهر باید برای جلوگیری از تغییر کاربری آن به صورت جدی وارد عمل شود.

 

وی به مصوبه شورای شهر درباره ساماندهی آنتن‌ها و تأسیسات مخابراتی اشاره و خاطرنشان کرد: شورای شهر حداقل 7 جلسه در این خصوص داشته که دستگاه‌های دولتی نیز فعالیت خوبی در این زمینه داشته‌‌اند اما تأخیر 6 ماهه فرمانداری تهران در خصوص تایید این مصوبه باعث نگرانی شورای شهر و شهروندان شده است.

 

رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه دکل‌ها باید ساماندهی شوند و دستگاه‌هایی را به صورت مستقیم برای انجام این کار تعیین کرد، اظهار داشت: این مسئولیت متوجه کسانی است که متولی امور شهرسازی تهران هستند چرا تاکنون این مصوبه با اهمیت علیرغم اینکه مورد موافقت دستگاه‌های اجرایی قرار دارد ابلاغ نشده است.

 

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران خطاب به ابتکار گفت: اعتراض فرمانداری مبنی بر این بوده که برخی از دستگاه‌های اجرایی نمی‌خواهند این مصوبه را بپذیرند اما به آنها گفتیم که دستگاه‌ها پذیرفته‌اند و موافق اجرای آن هستند.

 

وی افزود: اعتراض فرمانداری به این مصوبه منجر به این شد که به کمیته حل اختلاف ارجاع شود که در آنجا نیز به تصویب رسیده و در حال ابلاغ است.

 

به گفته چمران با ابلاغ این مصوبه قابلیت اجرای آن فراهم می‌شود.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: شهرداری برخی از آنتن‌های بسیار بلند را جمع‌آوری کرده  چون این امر خلاف مقررات است و باید از شهرداری اجازه بگیرد  نمی‌شود هر فردی امکان نصب این آنتن‌ها را داشته باشد.

 

ابتکار در ادامه اظهارات چمران با بیان اینکه هم‌‌اکنون در زمینه اخلاق و کارآمدی با بحران‌های جدی مواجه هستیم، اظهار داشت: امیدواریم ایام منتهی به 22 بهمن همه را به یاد آن شرایط و همدلی آن زمان بیاندازد.

وی با اشاره به هفته وحدت، گفت: این ایام همه را به تنوع و تکثر که مایع رشد و پیشرفت سازندگی جوامع اسلامی به ویژه جامعه خودمان است رهنمون می‌کند.

رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: شنیدن دیدگاه منتقدان می‌تواند ما را اصلاح کند و با اصلاح مشکلات نیز راه درستی را برای آینده در پیش بگیریم تا الگویی برای جهان اسلام باشیم.

captcha