به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
معاون بازسازی بنیاد مسکن:

سقف وام مسکن روستایی ۱۵ میلیون تومان شد، بانک‌ها موافق افزایش بودند

معاون بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن با تایید تصویب افزایش سقف تسهیلات مسکن روستایی به ۱۵ میلیون تومان گفت: به دلیل اینکه رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌ها در جلسات حضور داشتند و با تصویب این موضوع موافق هستند، مشکلی در پرداخت نخواهد بود.
کد خبر: ۲۷۷۳۰
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰
خبرگزاری فارس: سقف وام مسکن روستایی ۱۵ میلیون تومان شد/ بانک‌ها موافق افزایش بودند

خبر اقتصادی: عزیزالله مهدیان در گفت و گو با فارس گفت: هیئت دولت با افزایش 2.5 میلیون تومانی تسهیلات مسکن روستایی و پرداخت 15 میلیون تومان برای نوسازی هر واحد مسکونی روستایی موافقت کرده است بنابراین به دلیل اینکه رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک ها در جلسات بررسی پرداخت تسهیلات حضور داشتند و با تصویب این موضوع موافق هستند مشکلی در پرداخت نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه سهمیه سال 93 نوسازی 200 هزار مسکن روستایی است افزود:پرونده بسیاری از متقاضیان آماده دریافت تسهیلات است بنابراین با این وام 15 میلیون تومانی مشکلات متقاضیانی که قصد نوسازی مسکن خود را دارند حل خواهد شد.

مهدیان خاطر نشان کرد: این سقف وام برای سال جاری است و قطعا برای سال آینده پیشنهاد افزایش سقف باز هم ارائه خواهد شد. 

captcha