به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
دهم و یازدهم شهریور با حضور هیاتی از بانک توسعه اسلامی برگزار می شود؛

بیست و پنجمین همایش بین المللی بانکداری اسلامی

موسسه عالی آموزش بانکداری ,وابسته به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، بیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی را با عنوان « نقد و بررسی سه دهه بانکداری بدون ربا در ایران و جهان» برگزار می نماید.
کد خبر: ۲۷۱۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۲

خبر اقتصادی: به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران؛ محورهای اصلی این همایش" آسيب شناسي تجربه سه دهه اجراي قانون عمليات بانكي بدون ربا"، "راهكارهاي بهبود عمليات بانكداري بدون ربا" و "برنامه ريزي بانكداري اسلامي براي آينده" اعلام شده است.
  همایش بانکداری اسلامی با حضور رییس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، هیاتی از بانک توسعه اسلامی(IDB )، ،اساتید حوزه و دانشگاه و تنی چند از صاحب نظران و اندیشمندان برگزار می‌شود.
  در این همایش ، مقامات ارشد اقتصادی و بانکی کشور قانون عملیات بانکی بدون ربا را از دیدگاه علمی و نظری مورد نقد و تجزیه و تحلیل قرار  خواهند داد.
گفتنی است بیست و پنجمین همایش سالانه بانکداری اسلامی، دهم و یازدهم شهریورماه 93 در مرکز همایش های بین‌المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود و علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بيشتر مي توانند به نشانی www.ibi.ac.ir  مراجعه نمايند.
  همچنین ‌در‌ جریان‌ برگزاری ‌همایش‌، نمایشگاه ‌تجهیزات ‌بانکداری ‌الکترونیک ‌با‌ حضور ‌بانک‌های تجاری دایر خواهد بود.
 
captcha