به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
رییس اتحادیه وانت بار و پیک موتوری تهران

موتورسواران سرگردان ساماندهی می‌شوند

رییس اتحادیه وانت بار و پیک موتوری تهران از ساماندهی پیک‌های موتوری در استان های تهران، مشهد و اصفهان خبر داد که این کار تا 20 روز آینده انجام و اجرایی می‌شود.
کد خبر: ۲۷۰۶۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۰
hamidreza dastjerdi-26-2.jpg

خبر اقتصادی: به گزارش ایسنا، محسن طاقدار با اشاره به ساماندهی پیک های موتوری گفت: درسه استان پرجمعیت شامل تهران، مشهد و اصفهان که حامل آلاینده‌های سوختی است بارنامه‌های قانونی متحدالشکلی تحت عنوان پیک اتحادیه فعالیت خواهند کرد .

شناسنامه دار کردن و هویت دار شدن پیک‌های موتوری
وی همچنین از شناسنامه‌دار کردن و هویت دار شدن پیک‌های موتوری خبر داد و گفت: بعد از انجام اقدامات لازم با این موضوع موافقت شد که تمام موتورسواران پیک موتوری کارت شناسایی دریافت کنند و حمایت‌های لازم نیز از آن‌ها صورت گیرد.

فعالیت پیک‌های غیر قانونی مثل بادپا در تهران
طاقدار با اشاره به فعالیت شرکت پیک بادپا گفت:‌ حضور پیک‌های غیر مجاز و غیر قانونی که گاه در قالب شرکت‌هایی چون بادپا فعالیت می کنند زحمات دیگر پیک‌های مجوزدار را زیر سوال برده اند.

وی ادامه داد: نازیبا شدن چهره شهری، ایجاد آلودگی محیطی و سو استفاده از نام برخی از ارگان‌های دولتی از زمره فعالیت‌های نادرست این شرکت است.

رییس اتحادیه وانت بار و پیک موتوری تهران افزود: اکثر اعضای شورای شهر تهران و قالب مدیران شهرداری تهران همواره حمایت خود را از قشر زحمتکش و جایگاه قانونی و قانون مدار این اتحادیه اعلام کردند و همسو با این اتحادیه عدم رضایت خویش را از فعالیت غیر قانونی این شرکت‌های غیر مجاز اعلام کردند؛ امید است مسوولان جهت رسیدگی به بی نظمی‌های ناشی از شرکت های خصوصی و فاقد مجوز گامی موثر بردارند.

وی همچنین بیان کرد: از این پس به محض اینکه یک مشتری تقاضای دریافت خدمات پیک موتوری داشته باشد به محض تماس با مرکز پیامکی بر روی تلفن همراه وی ارسال خواهد شد که نام راکب و هزینه حمل بار به وی اعلام می شود.

ساماندهی موتورسواران سرگردان
رئیس اتحادیه وانت بار و پیک موتوری همچنین در بخشی از سخنان خود گفت:‌اگر مسوولان حمایت کنند ما می توانیم موتورسواران سرگردان را ساماندهی کنیم که در این زمینه اقداماتی در حال انجام است و ما می توانیم برای پیک‌های موتوری البته در قالب دفاتر مجوز فعالیت صادر کنیم.

وی همچنین به ارائه توضیحاتی درباره نرخ پیک‌های موتوری پرداخت و گفت: صدور بارنامه های متحدالشکل و نرخ‌نامه واحد در در طرح ساماندهی پیک‌های موتوری مد نظر قرار گرفته است، ضمن اینکه نرخ‌نامه ها به گونه‌ای تدوین شده که حداقل مبلغ جابجایی بار 5 هزار تومان و نرخ حمل بار به ازای هر ساعت 10 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: نرخ های جدید بر اساس آنالیز های مشخصی از ساعت کارکرد در هر روز مصر ف سوخت، مصرف روغن، استهلاک، هزینه بیمه وسیله نقلیه و راکب آن تهیه شده است؛ نرخ‌نامه جدید بعد از تصویب از سوی سازمان حمایت از مصر ف کنندگان و تولید کنندگان اجرایی خواهد شد.

ساماندهی موتور سیکلت‌های سیار
به گفته طاقدار در مرحله بعد ساماندهی موتور سیکلت‌های سیار صورت خواهد گرفت که با همکاری اتاق اصناف ایران در حال تدوین آئین نامه مرتبط با آن هستیم.

وی اظهار کرد: با تاسف باید گفت به دلیل فقر فرهنگ ایمنی ، ضرورت تامین معیشت خانواده ، نداشتن آگاهی کافی، ناکافی بودن آموزش و سهولت دریافت گواهی نامه موتورسیکلت باعث شده که موتورسواران هر گونه رفتاری را مانند تردد در پیاده رو ، حمل بارهای غیر متعارف ، بی توجهی به چراغ راهنمایی، قانون گریزی و بسیاری دیگر را انجام دهند و آمارها نشان می دهد که موتورسواران و سرنشینان آن یکی از بیشترین تعداد مرگ و میر در سوانح رانندگی به خود اختصاص می دهند.

وی با تاکید بر اینکه یک کلاه ایمنی استاندارد ایمنی در کشور نداریم، گفت:‌عدم استفاده از کلاه ایمنی و آسیب‌های وارده به سر و گردن موتورسواران در سوانح رانندگی علت اصلی مرگ موتورسواران است، هر چند در سال‌های اخیر به دلیل پیگیری‌های پلیس راهور تمایل استفاده از کلاه ایمنی افزایش یافته اما بیشتر کلاه‌هایی که مورد استفاده قرار می گیرند یک کلاه پلاستیکی است که هرگز کارکرد محافظت از سر و گردن در سوانح رانندگی ایفا نمی کند.

طاقدارگفت: استفاده از کلاه ایمنی استاندارد به عنوان یک ضرورت بخش اصلی تجهیزات موتورسیکلت است که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.
captcha