به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
مدیرکل بورس وزارت علوم به پانا خبر داد؛

ابلاغ افزایش 10 درصدی مقرری دانشجویان بورسیه

مدیرکل بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم از ابلاغ میزان افزایش مقرری دانشجویان بورسیه به سازمان امور دانشجویان برای اجرای آن خبر داد.
کد خبر: ۲۶۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۳

خبر اقتصادی:احمد غلامی در گفت و گو با پانا، با بیان اینکه میزان مقرری دانشجویان بورسیه با میانگین 10 درصد مقرر شد، اظهار داشت: این میزان به سازمان امور دانشجویان برای اجرا ابلاغ شده که با توجه به این موضوع عملیات اجرای آن آغاز خواهد شد.
مدیرکل بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم تصریح کرد: بر اساس میزان مقرری ارزی دانشجویان بورسیه خارج از کشور دانشجویان شاغل به تحصیل در کشورهای سوئیس، ایرلند جنوبی و دانمارک دارای بیشترین مقرری دانشجویان را دارا هستند.
این مقام مسئول اضافه کرد: تعیین مقرری ها بر اساس مسافت، هزینه زندگی و شرایط تحصیلی دانشجویان متفاوت است.
وی در ادامه همچنین به آئین نامه جدید بورسیه مربیان دانشگاه ‌ها نیز اشاره کرد و افزود: در این آئین نامه از دانشگاه‌ ها درخواست شده مربی پیمانی، بورس و مربیان بورس خود را به سازمان امور دانشجویان اعلام کنند، در حالی که سقف بورس مربیان 200 نفر برای سال 93 خواهد بود.
غلامی یادآور شد: دانشگاه ‌ها براساس ظرفیت آن دانشگاه که شرایط را دارا هستند اسامی افراد متقاضی بورس مربی را اعلام می کنند که مهرماه 93 پذیرش بورسیه مربیان صورت می‌ گیرد که در صورت عدم پذیرش در مهلت بهمن ماه پذیرش انجام می شود.
captcha