به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

لیست دقیق بدهکاران بانکی را در اختیار داریم

دادستان کل کشور با تاکید براینکه لیست بدهکاران بانکی مسئله پنهانی نیست،‌گفت:‌ ما لیست دقیق بدهکاران بانکی را در اختیار داریم.
کد خبر: ۲۶۲۹۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۳

خبراقتصادي:حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در خصوص صحت لیست بدهکاران بانکی که در آن نام مسئولان ارشد دولت قبل دیده می‌شود، گفت: ما لیست دقیق بدهکاران بانکی را در اختیار داریم و اگر افرادی را به طور مشخص اعلام کنید آن زمان می‌توان گفت که فرد مورد نظر در لیست بدهکاران بانکی قرار دارد یا خیر.
دادستان کل کشور تا کید کرد: لیست بدهکاران بانکی کاملا مشخص بوده و اصلا مسئله پنهانی برای بانک مرکزی یا سایر نهادها نیست و کاملا روشن است.
وی در پاسخ به این پرسش که به نقل از برخی از نمایندگان مجلس و یا سایر مسئولان،‌ از مسئولان ارشد دولت قبل به عنوان بزرگترین بدهکاران بانکی یاد می‌شود. آیا این مسئله را تائید می‌کنید یا آن را تسویه حساب سیاسی می‌دانید، اظهار کرد: لیستی از مفسدان اقتصادی در گذشته و در یکی از شبکه‌های اجتماعی مجازی منتشر شد که برخی از موارد آن حتما غلط بود و چون از اسامی مدنظر شما آگاهی ندارم نمی‌توانم بگویم که فرد مورد نظر در لیست قرار دارد یا خیر.
دادستان کل کشور ادامه داد: برخی اسامی به دلیل تسویه حساب‌های سیاسی در رسانه‌ها و محافل خبری مطرح می‌شود که درست نیست.
captcha