محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی درباره افزایش نرخ سود تسهیلات بانکی گفت: افزایش نرخ سود تسهیلات بانکی برای شرایط فعلی در نظر گرفته شده است و بسته به میزان تورم و شرایط اقتصادی کشور در زمان های دیگر متفاوت خواهد بود.
وی افزود: اگر روند تورم کاهنده باشد، این انگیزه سپرده گذاری مثبت است و اگر تورم روند افزایشی داشته باشد، وضعیت به صورت دیگری خواهد بود. به همین دلیل برای سال 91 بسته سیاستی اعلام نشده است و با توجه به شرایط کشور و میزان تورم موجود و آثار اقتصادی آن تصمیمات لازم برای ادامه این برنامه گرفته خواهد شد.
بهمنی در ادامه گفتوگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت اظهار داشت: برای حمایت از بخش تولید و صنعت نیز نرخ سود تسهیلات عقود مبادله ای را حفظ کردیم و بنابراین بخش صنعت با مشکلی مواجه نخواهد شد. نرخ سود تسهیلات مسکن مهر را نیز مانند سال گذشته 11 درصد حفظ کردیم.