مؤسسه اعتباری عسکریه در اطلاعیهای ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، به جهت ایجاد زمینهی مساعد و به منظور استفادهی مطلوب از فضایل و معنویات این ماه ساعت کار شعب و واحدهای ستادی خود را تغییر داد.
خبر اقتصادی:به گزارش روابط عمومی موسسه اعتباری عسکریه در راستای فراهم ساختن زمینهی مساعد برای بهرهمندی از فضائل و معنویات این ماه سراسر نور ورحمت، ساعت کار شعب و واحدهای ستادی خود را در ماه مبارک رمضان تغییر داده است.
بر اساس این گزارش ساعت کار شعب این مؤسسه برای ارایه خدمت به مشتریان در ماه مبارک رمضان در ایام هفته ۸:۴۵ صبح و ساعت پایان کار از شنبه تا چهارشنبه ۱۵:۱۰ و پنجشنبهها تا ساعت ۱۳:۱۰ تعیین شده است.
همچنین این موسسه ساعت کار سایر شعب خود در استان ها برای ارایه خدمت به مشتریان را در روزهای شنبه الی چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ساعت ۱۴:۳۰ و روز پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۳ در نظر گرفته است.