آخرین اخبار از سفر آخر احمدی نژاد به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل
ویزای سفراحمدی نژاد و هیات همراه به نیویورک هنوز آماده نیست
محمود احمدی نژاد برخلاف رویه و سیاق روسای جمهور قبل از خود، در تمام نشست های مجمع عمومی سازمان ملل متحد از سال 84 تاکنون شرکت کرده است و امسال نیز اعلام کرده است که برای هشتمین بار بنا دارد در شصت و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کند.
محمود احمدی نژاد برخلاف رویه و سیاق روسای جمهور قبل از خود، در تمام نشست های مجمع عمومی سازمان ملل متحد از سال 84 تاکنون شرکت کرده است.
به گزارش بولتن نیوز، وی امسال نیز اعلام کرده است که برای هشتمین بار بنا دارد در شصت و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کند.
سخنرانی ها و مواضع سران و نمایندگان کشورها در شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران، گواه آن است که اصلی ترین محور سخنرانی ها و مواضع دکتر احمدی نژاد در جریان هفت بار حضور وی در مجامع عمومی سازمان ملل، امروز دیگر در آستانه فراگیری در عرصه بین المللی است و اگرچه این سخنان همواره حرف دل همه ملت های تحت ستم بوده، اما حالا دیگر همه ملت ها جسارت طرح و مطالبه آن را یافته اند.
در سال های پیش دولت آمریکا صدور ویزای اعضای هیات ایرانی را با موانعی مواجه کرده بود و با ایجاد وقفه برای صدور ویزا به روزهای آخر ماقبل سفر، برای برخی اعضای هیات نیز ویزا صادر نمی کرد اما امسال در حالی که مدیرکل امور بین الملل دفتر رییس جمهور زمان سفر دکتر احمدی نژاد به نیویورک را 31 شهریور اعلام کرده است، از معاونت تشریفات ریاست جمهوری خبر می رسد که هنوز ویزای هیچ یک از اعضای هیات ایرانی صادر نشده است.
این در حالی است که به روال چنین سفرهایی، باید هیات پیش رو، حداقل یک هفته قبل از سفر اعضای اصلی هیات به محل عزیمت کرده و مقدمات سفر را فراهم کنند اما هنوز ویزای این افراد نیز به ایران نرسیده است.