به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
مدیرعامل بانک کشاوزی:

بازگشت آرامش به نظام مالی کشور با نرخ های جدید سود بانکی

مدیرعامل بانک کشاوزی معتقد است: ساماندهی نرخ سود تسهیلات بانکی اولین قدم در اجرای اقتصادی مقاومتی است زیرا این تغییرات آرامش را در حوزه نظام مالی کشور ایجاد می کند.
کد خبر: ۲۴۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵
خبراقتصادی:محمد طالبی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در خصوص نرخ جدید سود تسهیلات بانک ها، افزود: تغییر نرخ سود تسهیلات خواسته تمام بانک های کشور بود زیرا وضعیت نرخ سود بانکی به شرایطی رسیده بود که هم فعالان اقتصادی، هم جامعه و مدیران نظام بانکی از آن ناراضی بودند.

وی اظهار داشت: همین امر سبب شد تا نظام بانکی نیز مترصد ایجاد بستری مناسب برای ساماندهی نرخ سود تسهیلات بانکی باشد.

طالبی با بیان آنکه، تفاهم ایجاد شده نتیجه برگزاری جلسات و کارشناسی های زیاد مسوولان و مدیران بانکی بود، تصریح کرد که بانک مرکزی نیز این تفاهم را تایید و ابلاغ کرد.

وی ادامه داد: حتی بانک مرکزی اعلام کرد برای اجرای این تفاهم نامه نظارت های لازم را انجام می دهد و ناظران بانک مرکزی از روز اول اجرا در شعب حضور یافتند.

مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به برگزاری جلسه کمیته فرعی شورای هماهنگی بانک های خصوصی، گفت: برهمین اساس قرار شد تا آثار پرداخت سودهای قبلی برداشته شود.

طالبی تصریح کرد: بانک کشاورزی به تمام شعب نیز ابلاغ کرد تا آثار و تبلیغات نرخ قبلی سود بانکی از بین برود.

به گزارش ایرنا، براساس تفاهم جدید بانک ها، نرخ سود سپرده های روزشمار و کمتر از سه ماه 10 درصد، سه تا شش ماه 14 درصد، شش تا 9 ماه 16 درصد، بیش از 9 ماه تا کمتر از یک سال 18 درصد و سپرده های یک سال 21 یا 22 درصد تعیین شده است.

نرخ سود سپرده های بانکی از روز 13 اردیبهشت ماه 93 در تمام شعب بانک ها و موسسات اعتباری به طور هماهنگ به مورد اجرا گذاشته شد.
captcha