به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تحریم های ضد ایرانی در حال فروپاشی است

کاهش 30 درصدی نرخ تورم در ایران طی 8 ماه اخیر

سناتور جمهوری خواه ایالت کارولینای جنوبی گفت: ارزش ریال ایران به میزان حدود ۳۰ درصد افزایش و نرخ تورم در این کشور به طور چشمگیری کاهش یافته است. "ˈلیندسی گراهام" در سنای آمریکا افزود: که تحریم های ضد ایرانی در حال فروپاشی است.
کد خبر: ۲۳۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳
 

 خبراقتصادی:گراهام در یکی از برنامه های شبکه تلویزیونی ˈفاکس نیوزˈ اظهار کرد: می خواهم تحریم ها دوباره روی میز قرار گیرد اما ˈهری ریدˈ رهبر اکثریت دمکرات و رییس مجلس سنای آمریکا اجازه رای گیری در مورد این لایحه در سنا را نمی دهد و به دلیل برقرار نکردن دوباره تحریم ها قبل از فروپاشی، مرتکب اشتباه بزرگی می شود.
وی ادامه داد: فروش نفت ایران به هند دو برابر شده و اقتصاد این کشور در حال رونق گیری مجدد است.
  ارزش "ريال" ايران پس از اعلام خبر دستیابی به توافق هسته‌ای بیش از 3 درصد در برابر دلار آمریکا تقویت شده بود. سال گذشته ارزش "ریال" ایران به علت تحریم‌ها، طی 18 ماه با کاهش مواجه شد.
 پس از انتخابات ايران و زماني‌ كه حسن روحاني بعنوان رييس جمهور انتخاب شد، ارزش ریال تا حدودی افزایش یافت و در حدود 30 هزار واحد به ثبات رسید.
این امر موجب شده پس از تحریم های بین المللی، اقتصاد ايران بتواند روند بازیابی خود را آغاز کند و از فرار سرمایه به خارج از کشور جلوگيري كند و از طريق سرمایه گذاری داخلی اقتصادش را تقويت كند.
ولی الله سیف رییس کل بانک مرکزی معتقد است: ریال بیش از نیمی از ارزش خود در برابر دلار را طی 12 ماه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری از دست داد اما پس از انتخابات، حدود 20 درصد از ارزش ریال احیا شد و بازار ارزی خارجی نسبتا باثبات است.
وی با اشاره به اینکه سیاست‌های پولی دولت قبلی را تغییر خواهد داد، گفته است: بانک مرکزی برای کاهش تاثیر سیاست پولی سخت گیرانه‌تر، منابعی را برای فعالیت‌های تولیدی اختصاص خواهد داد و در تلاش برای بهبود محیط کسب و کار است.
captcha