به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

معاون مهندسی و توسعه شرکت پتروپارس: نقشه راه توسعه صنعت نفت باید تدوین شود

معاون مهندسی و توسعه شرکت پتروپارس گفت: نقشه راه توسعه صنعت نفت در صورت تدوین می تواند سرمایه گذاری های جدید را به همراه آورد.
کد خبر: ۲۳۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۶
خبراقتصادی: معاون مهندسی و توسعه شرکت پتروپارس در هم اندیشی نظام جدید قراردادهای صنعت نفت اظهار کرد: باید وظایف دولت و بخش خصوصی را در توسعه صنعت نفت شفاف کرده و تعریف دقیقی از آن را تدوین کرد.

میرزایی فرد افزود: ایجاد شرکتهای تخصصی اجرایی بالادستی یکی از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد  و این شرکتها با حمایت دولت می توانند مسیر توسعه صنعت نفت را هموار کنند.

وی ادامه داد:در صورتی که یک تقسیم کار ملی محقق شود و تعریف محدوده فعالیت بخش خصوصی نهایی شود بدون تردید با یک رقابت پذیری سالم در راستای منافع ملی می توان صنعت نفتی پویا را متصور بود.

 معاون مهندسی و توسعه شرکت پتروپارس گفت: در صورتی که دولت پشتیبان و حامی بخش  پیمانکاران بخش خصوصی باشد  بخش بالادستی صنعت نفت می تواند در مسیر رشد و شکوفایی قرار گیرد.
captcha