به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
معاون وزیر نفت :

گرانی بنزین از اول اسفند شایعه است

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: هیچ صحبتی تا این لحظه در مورد نهایی شدن زمان افزایش قیمت بنزین نشنیده ام و اینکه عنوان شده از اول اسفند بنزین گران می شود شایعه است
کد خبر: ۲۳۲۱۲
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰

عباس کاظمی شرکت پخش

خبراقتصادی:عباس کاظمی در گفت‌ و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: بازدید امروز رئیس جمهور از وزارت نفت اصلاً ربطی به بنزین و افزایش قیمت حامل های انرژی نداشت بلکه این یک بازدید کلی بود.
وی در پاسخ به اینکه شنیده می شود افزایش قیمت بنزین در دولت نهایی شده ، افزود: هیچ صحبتی تا این لحظه در مورد نهایی شدن زمان افزایش قیمت بنزین نشنیده ام.
معاون وزیر نفت در خصوص اینکه عنوان شده دولت قصد دارد از اول اسفند بنزین را به یکباره گران کند، آیا مصوبه ای در این خصوص وجود دارد، گفت: اینکه عنوان شده از اول اسفند بنزین گران می شود شایعه  است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، از صبح امروز گمانه زنی های درباره اجرای مصوبه افزایش 38 درصدی قیمت سوخت در قانون بودجه 92 از سوی دولت در اسفند ماه و افزایش قیمت بنزین از اول اسفند مطرح شده است.
captcha