به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
ایرج شرف زاده اعلام کرد؛

طبخ طولانی ترین پیتزای جهان با هزینه بخش خصوصی در کیش

سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: تمام هزینه طبخ و تهيه طولاني‌ترين و بزرگ‌ترين پيتزاي جهان برعهده بخش خصوصی است.
کد خبر: ۲۳۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۰
خبراقتصادی: سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: تمام هزینه طبخ و تهيه طولاني‌ترين و بزرگ‌ترين پيتزاي جهان برعهده بخش خصوصی است.
"ایرج شرف زاده" روز یکشنبه افزود: تهيه و طبخ طولاني‌ترين و بزرگ‌ترين پيتزاي جهان از ابتدا تا انتها توسط بخش خصوصي در شهريورماه امسال و هم زمان با برگزاري نمايشگاه بين‏المللي مواد غذايي، صنايع و تجهيزات وابسته انجام مي‏شود.




وی ادامه داد: با توجه به تاکيد مقام معظم رهبري در خصوص استفاده از توان داخلي و ملي و همچنين شعار سال 91 در ارتباط با توليد ملي و حمايت از کار و سرمايه ايراني، تمام مراحل طبخ اين پيتزا به دست آشپزان ايراني و با استفاده از مواد اوليه غذايي داخلي و ملي انجام مي‌پذيرد.
شرف زاده اعلام کرد: بخش خصوصي که متولي برگزاري تهيه و طبخ بزرگ‌ترين پيتزاي جهان است، درآمد حاصل از مزايده فروش آن را به کانون بيماران هموفيلي اختصاص داده است.
پيش‌بيني مي‌شود همزمان با برگزاري نمايشگاه بين المللي مواد غذايي، صنايع و تجهيزات وابسته هزاران گردشگر از سراسر کشور عازم جزيره کيش شوند.

به نظر می رسد در این شرایط که بسیاری به دنبال اخبار رشد قیمت ها، تحریم و وضعیت سوریه هستند، این اقدام ارزشمند می تواند حال و هوای فضای رسانه ای را تغییر دهد
captcha