مدل هاي جديد قراردادهاي نفت و گاز بعد از 5 ماه بازبيني، اسفند ماه رونمايي مي شود و شرايط فعاليت شركت هاي بين المللي نفتي در ايران آسان تر خواهد شد.
خبراقتصادی:به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت نفت (MOP)،علي ماجدي، معاون امور بين الملل و بازرگاني وزارت نفت با بيان اينكه بازبيني قراردادهاي نفت و گاز در مرحله آخر قرار دارند، اظهار كرد: قراردادهاي جديد نفت و گاز، اسفند ماه در سميناري در تهران ارائه خواهد شد و بعد از آن در معرض قضاوت كارشناسان و مسئولان قرار مي گيرد.
او افزود: بعد از اين سمينار اگر نياز به بازبيني اين نوع قرادادها بود دوباره بازنگري مي شوند و سپس اين قراردادها به همراه ميادين جديد نفت و گاز كه قرار است توسعه پيدا كند در يك سمينار بين المللي در لندن معرفي مي شوند.
معاون وزير نفت در امور بين الملل و بازرگاني با اشاره به اينكه پس از توافق ژنو فضاي مناسبي براي حضور شركت هاي بين المللي در ايران فراهم شده، افزود: بعد از هشت سال خروج شركت هاي بزرگ نفتي از ايران هم اكنون اين شركت ها براي بازگشت مجدد به ايران منتظر فضاي جديد هستند.
او ادامه داد: اين فضا در حال حاضر محيا است و ايران از حضور همه شركت هاي بزرگ بين المللي در ميادين نفت و گاز كشور استقبال مي كند.
ماجدي درباره حضور دو شركت بزرگ شل و توتال به ايران هم گفت: من به حضور اين شركت ها در ايران بسيار خوشبينم.
گفتني است شركت هاي شل و توتال به دليل حضور گسترده خود در ايران در گذشته، آشنايي كاملي نسبت به ميادين نفت و گاز ايران دارند.