به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
قیمت بنزین به 4 دلار و نفت به 80 دلار کاهش یافت

کاهش قیمت نفت و بنزین در بازار جهانی، نرخ دلار و سکه در ایران / افزایش تقاضا و قیمت طلا، فولاد، مس و سایر مواد اولیه

به دنبال اعلام تفاهم 60 روزه از سوی ترامپ و پایان محاصره دریایی، قیمت نفت و بنزین در بازار جهانی کاهش، و قیمت طلا، فولاد، مس و سایر مواد اولیه روبه افزایش گذاشته و نشانه افزایش رونق اقتصادی و تقاضا و قیمت ها در بازار جهانی است /قیمت دلار نیز در بازار ایران به 163500 تومان کاهش یافته و سکه 168 میلیون تومان اعلام شده است
کد خبر: ۲۲۹۷۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۲
کاهش قیمت نفت و بنزین در بازار جهانی، نرخ دلار و سکه در ایران / افزایش تقاضا و قیمت طلا، فولاد، مس و سایر مواد اولیه

اقتصاد گردان– 
به دنبال اعلام تفاهم 60 روزه از سوی ترامپ و پایان محاصره دریایی، قیمت نفت و بنزین در بازار جهانی کاهش، و قیمت طلا، فولاد، مس و سایر مواد اولیه روبه افزایش گذاشته و نشانه افزایش رونق اقتصادی و تقاضا و قیمت ها در بازار جهانی است. 
قیمت دلار نیز در بازار ایران به 163500 تومان کاهش یافته و سکه 168 میلیون تومان اعلام شده است. 
قیمت طلا با 1.45 درصد رشد یا 62 دلار به 4338 دلار رسید. قیمت نقره نیز با 4 درصد کاهش به 70.81 دلار رسید.  قیمت مس نیز به 6.49 دلار رسیده و افزایش داشته است. قیمت فولاد به هر تن 3141 یوان چین معادل 464 دلار رسید.  
قیمت نفت وست تگزاس آمریکا به 80 دلار رسید و 5.82 درصد یا 4.67 دلار کاهش یافته است. نفت برنت دریای شمال نیز با 5.27 درصد معادل 4.37 دلار کاهش به 83 دلار رسیده است. 
قیمت متوسط بنزین نیز به هر گالن 3.92 دلار رسیده و به زیر 4 دلار کاهش یافته است. 
قیمت متوسط بنزین در آمریکا نیز به هر گالن 4.065 دلار رسید.  بالاترین قیمت هر گالن بنزین در کالیفرنیا 5.74 دلار، و کمترین قیمت در تگزاس 3.5 دلار، ایندیانا 3.34 دلار، اعلام شده است. براین اساس روشن است که کاهش قیمت بنزین در آمریکا نیز بلافاصله آغاز شده و ادامه دارد. 

افزایش تقاضا و قیمت فولاد، مس و سایر مواد اولیه
قیمت فولاد از 3062 یوان در26 فوریه و روز نخست جنگ به 3141 یوان در روز پذیرش تفاهم 60 روزه رسیده است. 
قیمت آتی میلگرد فولادی زیر ۳۱۵۰ یوان در هر تن باقی ماند و حتی پس از آنکه داده‌ها نشان داد صادرات فولاد چین در ماه مه نسبت به ماه قبل ۸.۸ درصد افزایش یافته است، نزدیک به پایین‌ترین سطح هفت هفته اخیر در نوسان است که این امر به دلیل تقاضای داخلی ضعیف و بهبود حاشیه سود برای محموله‌های خارجی بوده است. چین ۱۰.۳۴ میلیون تن فولاد مورد استفاده در ساخت و ساز و تولید صادر کرد که بالاترین سطح از دسامبر است. با این حال، صادرات تجمعی فولاد برای پنج ماه اول سال در بحبوحه افزایش حمایت‌گرایی تجاری از سوی بازارهای کلیدی خارجی، ۸.۱ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است. در همین حال، بازار فولاد چین به دلیل بارندگی مداوم و ورود زودهنگام گرمای تابستان، امسال زودتر از حد معمول وارد دوره تقاضای ضعیف فصلی خود شده است. فعالیت ساخت و ساز معمولاً در دوره‌های باران شدید و دمای بالا کاهش می‌یابد و تقاضا برای محصولات فولادی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

captcha