به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تعداد نظرات: ۵ نظر

رئیس سازمان حمایت: تعرفه واردات و اصلاح آیین نامه خودرو تا ده روز دیگر تعیین تکلیف می شود

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از اصلاح آئین نامه واردات خودرو خبر داد و گفت: پیشنهادات مربوط به اصلاح این آئین نامه به شورای سیاست‌گذاری خودرو ارایه شده است و بر اساس آن، هر شخص حقیقی و حقوقی وارد کننده خودرو حتماً الزام تضمین ارایه خدمات پس از فروش آن را صورت دهد.
کد خبر: ۲۲۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹
خبراقتصادی: سیدجواد تقوی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران از اصلاح آئین نامه واردات خودرو در آینده نزدیک خبر داد و گفت: پیشنهادات این بخش به شورای سیاست‌گذاری خودرو ارایه شده است که امیدواریم به زودی به تصویب نهایی برسد.



معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر افزود: عارضه ای که برای خودروهای وارداتی که از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی وارد کشور می شود رخ می دهد، این است که ارایه خدمات پس از فر وش در مورد این خودروها لحاظ نشده است که بر این اساس، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در سال جاری و سال 93 بر روی آن تمرکز بیشتری خواهد کرد.

وی تصریح کرد: بسیاری از خودروهای وارداتی که از سوی برخی شرکت‌ها به فروش می رسند در موضوع ارایه خدمات پس از فروش برنامه خاصی ندارند و مردم بلاتکلیف هستند، بنابراین تاکید سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان این است که هر وارد کننده ای اعم از حقیقی و حقوقی فارغ از اینکه چه تعداد خودرو وارد کشور می کند، مکلف است براساس آئین نامه جدید، تکلیف ارایه خدمات پس از فروش را نیز مشخص کند.

به گفته تقوی، وقتی که یک فرد حقیقی و حقوقی نمایندگی خودروهای وارداتی را که به فروش می رساندند، را ندارد، بنابراین باید زمینه ارایه خدمات پس از فروشش را به هر ترتیبی فراهم کند که هم اکنون اصلاح آئین نامه واردات خودرو در دستور کار شورای سیاست‌گذاری خودرو قرار گرفته است و در آن بر ضرورت ارایه خدمات پس از فروش تاکید شده است.

شرکت‌های لیزینگ خودروهای وارداتی زیر ذره بین

وی در پاسخ به این سئوال که نظارت سازمان حمایت بر شرکت‌های لیزینگی که خودروهای وارداتی عرضه می کنند، به چه صورت خواهد بود؟ اظهار داشت: ارایه کنندگان تمامی کالاها و خدمات تحت نظارت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قرار می گیرد اما اگر تخلفی در سایر زمینه های مرتبط با دستگاه های دیگر در مورد شرکت‌های لیزینگ خودروهای وارداتی صورت گیرد و زیاده خواهی از مشتری در دستور کار این شرکت‌ها باشد حتماً علاوه بر سازمان حمایت سایر بخش‌ها نیز با هماهنگی به عمل آمده کار نظارتی را صورت خواهند داد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین در ادامه از مردم خواست تا اگر با تخلفی از سوی شرکت‌های لیزینگ خودروهای وارداتی مواجه شدند آن را از طریق سامانه نظارتی 124 اطلاع دهند.

قیمت خودرو در سال آینده

وی در ادامه در خصوص وضعیت قیمت خودرو در سال آینده خاطرنشان کرد: دستور موکد وزیر صنعت، معدن و تجارت، تثبیت قیمت خودرو در سال جاری است، ضمن این که وزیر از خودروسازان خواسته است تا افزایش قیمت های خودرو را از طریق کاهش هزینه های سربار و افزایش تولید جبران کنند.

تقوی ادامه داد: در گام اول افزایش تولید حادث شده است و امیدواریم تا پایان سال تیراژ خودرو به عدد مناسبی برسد اما هم اکنون شورای سیاست‌گذاری نیز به خودروسازان تاکید داشته است که تا پایان سال روند تثبیت قیمت خودرو را پی گیرند.

به گفته رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، خودروسازان هم اکنون در حال رایزنی برای تامین منابع مالی خود از طریق فروش دارایی ها هستند، ضمن اینکه تامین تسهیلات نیز از سوی دولت برای حمایت از خودروسازان در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه در خصوص تخلف خودروسازان در خصوص تحویل با تاخیر خودروهای پیش فروش شده، خاطرنشان کرد: دو شیوه فروش با مصوبه شورای سیاست‌گذاری خودرو در نظر گرفته شده که شامل فروش نقدی و پیش فروش است، این در شرایطی است که در فروش نقدی حداکثر زمان تحویل خودرو یک ماه و در پیش فروش علاوه بر پرداخت سود مشارکت، حداکثر زمان تحویل خودرو سه ماه در نظر گرفته شده که تاخیر در این موضوع تخلف است.

تعرفه واردات خودرو

تقوی همچنین در ادامه در خصوص تعرفه واردات خودرو نیز گفت: پیشنهادات مختلفی در خصوص تعرفه واردات خودرو به کمیسیون اقتصاد دولت ارایه شده که ظرف یک هفته تا 10 روز آینده در مورد آن تصمیم گیری نهایی خواهد شد.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Montenegro
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
0
2
تعرفه صفر درصد یعنی دادن حق انتخاب به مردم
تعرفه صفر درصد یعنی خاری به چشم سوداگران مرگ صنعت خودرو
تعرفه صفر درصد یعنی افزایش ایمنی برای سرنشینان و عابرین پیاده
تعرفه صفر درصد یعنی کاهش آلودگی هوا و کمتر شدن بیماری تنفسی
تعرفه صفر درصد یعنی ایجاد فضای رقابت جدی برای مهندسان واقعی
....
مدیر پایگاه تک تک موارد را دوباره بررسی کنید تا مطمئن شوید آیا این ها تئوری و روی کاغذ است و در عمل هم اتفاق می افتد؟
آیا در مورد میوه، پارچه و کفش و کالاهای دیگر اتفاق افتاده ؟
آیا میوه چینی خوشمزه تر از ایرانی است؟
آیا کفش های موجود در بازار از کفش ایرانی مرغوب تر است؟
آیا پارچه و لباس چینی از مال ما بهتر است
آیا همین حالا خودروهای کامیون و سواری چینی که وارد می شود از ایرانی بهتر است؟
برادرم تعرفه یک ابزار موثر است اما اثرگذار کامل نیست....
پاسخ ها
ناشناس
| Singapore |
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
میوه و پارچه و کالاهای دیگه چه ربطی به خودرو داره؟
ناشناس
| Singapore |
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
تعرفه یک ابزار موثر است. ولی برای چه کسانی؟
برای مردم یا خودروسازان؟
سی سال مردم برای حمایت از صنعت خودرو هزینه های مختلف پرداخت کردند ولی آخرش چی شد؟
ادامه روند فعلی همین آش و همین کاسه خواهد بود.
ناشناس
|
Montenegro
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
0
2
همانطور که برای بدست آوردن آزادی مدنی در مملکت مردم انقلاب انجام میدهند باید برای بدست آوردن آزادی اقتصادی و رونق اقتصادی انقلاب صنعتی انجام داد.
زمانی انقلاب صنعتی در ایران محقق میشه که همه مردم برای برداشتن این قوانین استعمارگرانه برخی از سودجویان صنعتی با هم همصدا بشوند.
باید مردم رو از نتایج شوم این تعرفه ها و قوانین ظالمانه اقتصادی بخوبی آگاه کرد اونوقت میبینید که مردم کاری میکنن کارستان.
باید به درایت مردم ایران و معجزات این درایت ایمان کامل داشت.
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۷
0
0
سلام .من کارت بازرگانی ندارم و شرایط گرفتن کارت بازرگانی را هم ندارم و میدانم سالی یک ماشین میتوانم وارد کنم ولی میخوام چند تا ماشین وارد کنم. لطفآ مرا راهنمایی کنید
captcha