معاون وزير مسكن و شهرسازي گفت: واگذاري و خريد و فروش مسكن مهر توسط متقاضيان پس از تكميل و ساخت مسكن مورد نظر امكان پذير است.
خبراقتصادی: جمشيد نورصالحي افزود: مسكن مهر تمام ارزشهاي يك مسكن ملكي را داراست بنابراين متقاضيان مسكن مهر بدانند كه اين واحدهاي مسكوني در صورتي قابل خريد و فروش و تغيير سند است كه به اتمام رسيده باشد.
وي گفت: در مسكن مهر زمينها كماكان در اختيار دولت باقي ميماند اما پس از اينكه واحدهاي مسكوني احداث و براي آن سند صادر شد اين سند هم قابليت امتيازات و ظرفيتهاي يك سند زمين ملكي را پيدا ميكند.
نورصالحي تأكيد كرد: وام 20 ميليون توماني مسكن مهر و 25 ميليون توماني صنعتي سازي مسكن مهر بيش از 80 درصد هزينه ساخت واحد مسكوني را پوشش ميدهد.
وي افزود: بايد اين نويد را به متقاضيان داد كه اكثريت متقاضيان ثبت نام كرده مسكن مهر تا پايان امسال مسكن دار ميشوند.
مديرعامل شركت عمران شهرهاي جديد در خصوص تأمين زيرساختها در شهرهاي جديد تأكيد كرد: تأمين زيرساختها مهمترين نياز و مشكلات در شهرهاي جديد هستند بنابراين اگر براي سرعت دادن به تأمين زيرساختها توجهي نشود مشكل ساخت و ساز مسكن و مسكن مهر در شهرهاي جديد بيشتر ميشود.
نورصالحي با بيان اينكه زيرساختها براي جمعيت فعلي شهرهاي جديد تأمين شده است، اضافه كرد: با احداث 250 هزار واحد مسكوني طرح مسكن مهر كه مشغول احداث آن هستيم حدود يك ميليون نفر به جمعيت شهرهاي جديد اضافه ميشود بنابراين بايد زيرساختهاي لازم را براي جمعيت جديد تأمين كنيم.
کارشناسان معتقدند که با این اقدام، متقاضیان واقعی زندگی در شهرک های جدید به واحد مورد نظر خود بهتر دسترسی خواهند داشت و کسانی که علاقه به زندگی در این ساختمان ها و شهرک ها ندارند با خروج از آنها امکان دسترسی بهتر به دیگران را فراهم می کنند.
همچنین عرضه مسکن مهر افزایش و روی قیمت آن اثر خواهد گذاشت.
نکته دیگر جلوگیری از سفته بازی و دلالی غیر ضروری است و مالکان باید مراقب باشند که به متقاضی واقعی بفروشند و از سفته بازی و دلالی و رشد قیمت ها و دردسرهای دیگر جلوگیری کنند.