:
كمينه:۱۱.۵۱°
بیشینه:۱۱.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد

ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاری

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از ظرفیت سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی در سال جاری خبر داد و گفت: سال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی(پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.
کد خبر: ۲۲۵۷۸۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲

اقتصادگردان- علی نبیان - معاون وزیر راه و شهرسازی - در خصوص پروژه‌های مشارکتی که در آن بخشی از ساخت و ساز با تامین اراضی به بخش خصوصی واگذار می‌شود، توضیح داد: در سال جاری، اراضی احداث حدود ۳۲ هزار واحد جدید مشارکتی با بخش خصوصی شناسایی شده است و همکاران سازمان در حال انجام مطالعات مفهومی و اخذ نظر کارشناسان رسمی دادگستری برای قیمت گذاری هستند.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه سازندگان بخش خصوصی متناسب با نیاز بازار طراحی و ساخت را برعهده دارند، گفت: مطالعات مفهومی اراضی شناسایی شده در حال انجام است و این اراضی به مرور تا پایان سال به فراخوان گذاشته می‌شوند و شرکای آنها انتخاب خواهند شد. بعد از انجام این فرایندها نیز ساخت و ساز شروع می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: علاوه بر نظارت مهندسان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان‌ها، ادارات کل راه و شهرسازی نیز با استفاده از ظرفیت ماده ۳۵ قانون نظام مهندسی ساختمان بر ساخت و سازها نظارت عالیه دارند.

نبیان با بیان اینکه سال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) در مرحله عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد، توضیح داد: در سال جاری برنامه داریم تا ۱۱۱ پروژه مشارکتی با بخش خصوصی را به ظرفیت ۳۲ هزار واحد به عقد قرارداد برسانیم و عملیاتی و اجرایی کنیم.