:
كمينه:۱۱.۵۱°
بیشینه:۱۱.۹۹°
به‌روز شده در: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲

تامین ارز ۱,۱ میلیارد دلاری بخش صنعت، خودرویی ها ۲۰ درصد کل ارز واردات کشور را دریافت کردند

از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۲ فروردین ماه، یک میلیارد و ۶۲۸ میلیون دلار از سوی بانک مرکزی برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی تامین ارز شده است.
کد خبر: ۲۲۴۲۰۳
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳

اقتصادگردان- از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۲ فروردین ماه، یک میلیارد و ۶۲۸ میلیون دلار از سوی بانک مرکزی برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی تامین ارز شده است.

به گزارش مدیریت ارتباطات مرکز مبادله ایران، یک میلیارد و ۱۴۹ میلیون دلار از ارز تامین شده به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است؛ صنایع «حمل و نقل خودرو»، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» و «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» با ۳۲۸، ۱۷۸ و ۱۰۴ میلیون دلار به ترتیب بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته اند.

واردات کالاهای اساسی و دارو نیز ۳۸۸ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است؛ ۳۴۵ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی، و ۴۳ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

این گزارش حاکی است، ۹۱ میلیون دلار نیز به تقاضای خدماتی تخصیص داده شده است.