به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
هشدار استراتژیست ارشد موسسه مارکت فیلد:

دوران بد و تلخ طلا هنوز به پایان نرسیده است

مایکل شائول تحلیلگر ارشد موسسه مالی مارکت فیلد هشدار داد روند نزولی قیمت طلا در سال ۲۰۱۴ نیز ادامه خواهد یافت و هیچ چشم انداز روشنی نسبت به تحولات قیمت طلا در ماه های آینده وجود ندارد
کد خبر: ۲۲۳۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۷


خبراقتصادی:به گزارش ئی تی اف ترند؛ مایکل شائول تحلیلگر ارشد موسسه مالی مارکت فیلد تصریح کرد، قیمت طلا در حالی از ابتدای امسال تاکنون بیش از 29 درصد کاهش داشته که بعید به نظر می رسد این روند نزولی در سال آینده متوقف شود.
بر اساس این گزارش وی تصریح کرد : دوران بد و تلخ برای طلا به پایان نرسیده و افت شدید قیمت طلا شبیه الگویی است که پس از بحران اقتصادی 2000 میلادی موجب کاهش 50 درصدی شاخص سهام اس اند پی 500 آمریکا تا سال 2002 میلادی شد.
طی سه سال اخیر شاخص سهام در بازارهای بین المللی با رشد چشمگیری روبرو شده است.
آدام کوس رئیس موسسه سرمایه گذاری لیبرتاس ولس نیز تاکید کرد: متاسفانه روند نزولی قیمت طلا ادامه خواهد یافت و به نظر من قیمت طلا هنوز به کف خود نرسیده است.
البته روند تحولات قیمت طلا تا اواسط ژانویه وضعیت روشن تری پیدا خواهد کرد.
قیمت طلا پس از رشد متوالی در 12 سال گذشته از ابتدای امسال تاکنون بیش از 29 درصد کاهش داشته تا بیشترین کاهش را از سال 1981 میلادی تجربه کند
captcha