:
كمينه:°
بیشینه:°
به‌روز شده در: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۰
در گفت وگو با کورش نجاری رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی ماشین ساز و فلز تراش شهرستان ری مطرح شد

تقویت انجمن ها و تشکل های کارفرمایی موثرترین راهکار تولیدکنندگان برای حل مشکلات است/ نقش دولت ها در بهبود فضای کسب وکار ضعیف بوده و دائم با مشکلات مختلف از سوی دولت مواجه بوده ایم

موثرترین راهکار حل مشکلات تولیدکنندگان، تقویت انجمن ها و تشکل های کارفرمایی و NGO هایی است که بتوانند نقش موثرتری نسبت به سایر سازمان های اقتصادی و تشکل ها ایفا کنند و پیگیر کاهش مشکلات و موانع تولیدو مسائل صنفی تولیدکنندگان باشند. زیرا این NGO ها و تشکل های کارفرمایی هستند که توسط مردم و فعالان اقتصادی و بخش خصوصی ایجاد شده و نقش مردمی و مدنی دارند و نماینده بخش خصوصی و تولیدکنندگان محسوب می شوند
کد خبر: ۲۱۹۶۵۵
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰

تقویت انجمن ها و تشکل های کارفرمایی موثرترین راهکار مشکلات تولیدکنندگان استاقتصاد گردان - 
کورش نجاری رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی ماشین ساز و فلز تراش شهرستان ری در حاشیه جلسه مجمع عمومی و فوق العاده این انجمن در تاریخ 15 مرداد 1403 در پاسخ به پرسش خبرنگار ما در مورد نقش انجمن ها و تشکل های صنفی کارفرمایی در جهت کاهش مشکلات صنفی اعضای خود و انتظارات فعالان اقتصادی از نقش دولت در جهت کاهش موانع و محدودیت های تولید و بهبود فضای کسب وکار و تولید در سال های اخیر گفت: با کمال تاسف، نقش دولت در حمایت از تولیدکنندگان بخش صنعت در سال های اخیر، خیلی ضعیف بوده است. تاحدی که نه تنها حمایت و پشتیبانی نداشته ایم بلکه دائم با موانع و محدودیت ها و رشد هزینه ها از سوی دولت های مختلف مواجه بوده ایم. 

فیلم گفت وگو با کورش نجاری رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی ماشین ساز و فلز تراش شهرستان ری

تعداد بازدید : 21

وی با اشاره به پاره ای از مشکلات تولیدکنندگان در فضای کسب وکار سال های اخیر افزود: بحث های مربوط به محدودیت ها و رشد هزینه ها شامل مالیات، بیمه، تامین اجتماعی، آب و برق گاز، و خیلی از مسائل و مشکلات دیگر، باعث شده که فعالان صنفی به دنبال راهکاری در جهت کاهش مشکلات خود باشند و در نتیجه نقش انجمن ها بسیار پر رنگ شده و این انجمن ها به دنبال طرح مطالبات و انتظارات خود در جهت کاهش مشکلات تولید بوده اند و در تماس با مسوولان سازمان های مختلف اقتصادی، انتظارات خود را از دولت سازمان های مختلف متولی تولید مطرح کرده اند. 
تقویت انجمن ها و تشکل های کارفرمایی موثرترین راهکار مشکلات تولیدکنندگان استنجاری تصریح کرد: به خصوص صنایع کوچک، در مقابل نوسانات و رشد هزینه ها و مشکلات فضای کسب وکار، آسیب پذیرتر هستند و متولیان صنفی آنها شامل اتحادیه ها، انجمن های صنفی، تشکل های صنعتی، اتاق اصناف و اتاق های بازرگانی باید پیگیر حقوق آنها و حل مشکلات آنها در فضای کسب وکار، اقتصاد و صنعت کشور باشند. 
وی در پاسخ به این پرسش که به نظر شما تشکل های صنفی و صنعتی تا چه در کاهش مشکلات سال های قبل موفق بوده اند؟ گفت: به نظر من، اتحادیه ها و انجمن ها و تشکل های صنفی و صنعتی، قاعدتا باید دست و ید همان دولتی باشند که عمدتا این چالش ها را برای صنعتگران ایجاد می کند و عملا نتوانسته اند اقدامات موثر و بزرگی برای رفع موانع تولید و کاهش مشکلات تولیدکنندگان داشته باشند.

وی افزود: در نهایت تصور من این است که تنها راهکار تولیدکنندگان، تقویت تشکل های کارفرمایی و NGO هایی است که بتوانند نقش موثرتری نسبت به سایر سازمان های اقتصادی و تشکل ها ایفا کنند و پیگیر کاهش مشکلات و موانع تولید مسائل صنفی خود باشند. زیرا این NGO ها و تشکل های کارفرمایی هستند که توسط مردم و فعالان اقتصادی و بخش خصوصی ایجاد شده اند و نقش مردمی و مدنی دارند و نماینده بخش خصوصی و تولیدکنندگان هستند.
وی ادامه داد: این NGO ها و تشکل های کارفرمایی می توانند با برگزاری همایش ها، جلسات و دورهمی اعضای خود، دعوت از مسوولین و حضور کارشناسان و مدیران دولتی و عمومی، در جهت کاهش مشکلات مختلف، تامین تسهیلات و وام های بانکی، تفاهم نامه ها و قراردادهای همکاری کاهش هزینه ها و بهبود روش ها و برنامه ها، گفت وگوها و اقداماتی را داشته باشند که به کاهش معضلات و مشکلات فضای کسب وکار و تولید کمک کند. 
وی در پایان اظهار داشت: امیدوارم که یک روزی شاهد تقویت انجمن های صنفی و تشکل های کارفرمایی در فضای کسب وکار و تولید باشیم و از طریق فعالیت موثر انجمن ها و مسوولیت پذیری بیشتر اعضا در جهت کاهش مشکلات، گام هایی بلند و قوی تر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان برداریم. 
زیرا تنها راهکار رفع مشکلات بخش خصوصی و تولید کنندگان بخش های مختلف صنعت، تقویت تشکل های کارفرمایی مردمی و NGO ها است که از بطن مردم و جامعه تشکیل شده اند و دغدغه حل مشکلات تولید و فعالان کسب وکار را دارند و با پیگیری مسائل و مشکلات خود و ارتباط با مسوولان، تفاهم نامه های همکاری بین سازمان های مختلف اقتصادی برای کاهش مشکلات مختلف امضا کرده و مسائلی مانند قیمت و کیفیت مواد اولیه، رشد هزینه ها، بیمه، مالیات، تامین اجتماعی را بررسی و محدودیت ها و موانع را کاهش می دهند.