به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

پیش بینی قیمت دلار در اوایل سال ۹۳

طبق پیش بینی ها و آمارهای جهانی در سال ۲۰۱۴ کاهش تقاضا از افزایش عرضه بیشتر خواهد بود و لذا پیش بینی می شود شاهد کاهش قیمت نفت در دنیا باشیم.
کد خبر: ۲۱۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۲
خبراقتصادی: مشاور بین الملل اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت بایستی در خصوص تعیین قیمت نفت در بودجه 1393 دقت و احتیاط کند.
صباح زنگنه به اقتصادپرس گفت: یکی از عوامل موثر بر قیمت نفت، عرضه و تقاضای جهانی است که چند سالی است متاثر از بحران اقتصادی غرب می­باشد.
وی با بیان اینکه پیش بینی ها حاکی از کاهش تولیدات صنعتی است خاطر نشان کرد: به دلیل آنکه تولیدات صنعتی و انرژی بر نیازمند سوخت هستند مسلما با کاهش تولیدات صنعتی، تقاضای سوخت نیز کاهش خواهد یافت.
وی ادامه داد: طبق پیش بینی­ها و آمارهای جهانی در سال 2014 کاهش تقاضا از افزایش عرضه بیشتر خواهد بود و لذا پیش بینی می شود شاهد کاهش قیمت نفت در دنیا باشیم.
زنگنه خاطر نشان کرد: با توجه به بازار نفت در سال آینده به نظر می­رسد قیمت 100 دلار در بودجه برای نفت منطقی و مناسب باشد لذا این رقم از ریسک کمی برخوردار است.
مشاور بین الملل اتاق بازرگانی ایران در خصوص نرخ دلار نیز گفت: پیش بینی من این است که اگر  منابع مالی بلوکه شده در خارج از کشور آزاد شود تا اوایل سال بعد قیمت دلار به حدود 2700 تومان برسد.
وی تاکید کرد: بازار ارز ازآرامش نسبی خوبی برخوردار است ولی ادامه روند کاهش قیمت منوط به عملیاتی شدن تحریم هاست.
captcha