اقتصادگردان- بر اساس مشاهدات میدانی از مغازههای سطح شهر تهران قیمت هر کیلو شقه گوسفندی ۵۴۰ تا ۶۶۵ هزار تومان، ران و کف دست گوسفندی ۷۳۰ تا۸۵۰ هزار تومان، گردن گوسفندی ۵۴۸ تا ۶۲۰ هزار تومان، راسته گوسفندی ۵۶۸ تا ۶۹۵ هزار تومان، سردست گوسفندی ۵۵۰ تا ۶۲۰ هزار تومان، ماهیچه گوسفندی ۸۹۰ هزار تومان، مغز ران گوساله ۵۹۸ هزار تومان، سردست گوساله ۵۸۵ هزار تومان، قلوه گاه ۴۷۵ هزار تومان، راسته گوساله ۷۵۰ تا ۷۸۰ هزار تومان و ماهیچه ۵۹۵ هزار تومان است.
گفتنی است قیمتهای ذکر شده حدودی بوده و ممکن است در برخی مناطق بیشتر یا کمتر باشد.
در فروشگاههای زنجیرهای نیز گوشتهای بستهبندی در برندهای مختلف با قیمت هر کیلو ران گوسفندی و کف دست ۳۷۵هزار تومان، راسته گوسفندی ۲۹۵ هزار تومان، قلوهگاه ۲۶۰ هزار تومان، مخلوط ران، قلوه گاه، راسته و گردن گوسفندی به وزن ۲ کیلو ۶۳۲ هزار تومان، ران گوساله ۲ کیلویی ۵۹۸ هزار تومان، مخلوط ران، دست، گردن و قلوه گاه گوساله به وزن ۲ کیلو ۵۷۰ هزار تومان است.
در میادین میوه و تره بار نیز بر اساس آخرین نرخنامه این سازمان انواع گوشتهای وارداتی و داخلی گوسفندی و گوساله در بازه قیمتی ۲۱۰ تا ۴۹۰ هزار تومان به فروش میرسد.
مشاهدات نشان می دهد که قیمت گوشت گوسفندی و گوساله نسبت به هفته های اخیر تغییر چندانی نداشته است البته قیمت ها نسبت به دوماه قبل یعنی اسفندماه سال گذشته اندکی بیشتر شده است.
رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور چندی پیش عنوان کرد که در نیمه اول سالجاری قیمت گوشت به دلیل افزایش زایش ها و عرضه زیاد منطقی می شود. همچنین مدیرعامل اتحادیه دام سبک نیز در گفت و گو با ایسنا از کاهش قیمت دام زنده خبر داد.
حال باید دید آیا قیمت گوشت داخلی در نیمه اول سالجاری کاهشی می شود و این کاهش قیمت تا چه حد خواهد بود؟