وی با انتقاد از واردات بی رویه برخی محصولات خارجی به ویژه محصولات کشاورزی بویژه برنج، افزود: مازندران با توجه به ظرفیت های متعدد در بخش های مختلف کشاورزی و محصولات باغی و غیره مورد بیمهریهای فراوان قرار گرفته و برخی تصمیمات به بخش های مختلف این استان لطمه وارد کرده است که حقیقتا در شأن نام و ظرفیت های این استان نیست.
بابایی کارنامی با تاکید بر اهمیت توسعه کشاورزی در استان به ویژه در مرکز ساری، تاکید کرد: مهم ترین منبع درآمد کشاورزان استان و شهرستان ساری برنجکاری است و باید ابزارهای مهم توسعه استان را برای بخش کشاورزی مورد توجه قرار داد و عدالت که شعار دولت مردمی سیزدهم هم است در استان مازندران بهدرستی محقق نشد.
وی ادامه داد: اکنون بسیاری از بخش های مختلف کشاورزی در استان بویژه در مرکز این استان با مشکلاتی روبروست که باید برای توسعه بخش کشاورزی گام های مهمی برداشته شود و حمایت از رشد تولید در بخش کشاورزی و جلوگیری از واردات می تواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند.