به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

قیمت هر متر آب چقدر است؟

مشاور وزیر نیرو از مجوز افزایش 38 درصدی قیمت آب در سال جاری خبر داد و گفت: با این حال، هنوز دستور اجرایی شدن آن را نداریم.
کد خبر: ۲۱۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۴

 خبراقتصادی;حمیدرضا جانباز از زیان 625 تومانی فروش هر مترمکعب آب شرب شهری خبر داد و گفت: عدم توجه به اقتصاد آب در آینده موجب می‌شود که شرکت آب و فاضلاب توان پاسخگویی در زمان مقرر را از دست بدهد، زیرا درآمدهایی که باید صرف هزینه‌های این کار شود، وجود ندارد.

به گزارش مهر، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه قیمت تمام‌شده هر مترمکعب آب شرب در سال 91 حدود 700 تومان بوده و اگر هزینه‌های تامین آب شرکت‌های آب منطقه‌ای به آن اضافه شود، این قیمت به 900 تومان افزون می‌شود، ادامه داد: متوسط هزینه‌ای که از مشترکان در بخش آبفای شهری دریافت می‌شود، فقط 275تومان به ازای هر مترمکعب است.
captcha