پس از آن در پنج ماهه ابتدایی سال جاری پنج میلیون و ۳۹۹ هزار تن مقاطع طویل و ۹ میلیون و ۴۲۰ هزار تن محصولات فولادی تولید شده که به ترتیب ۴.۲ درصد و ۴ درصد بیش از میزان تولید آن در مدت مشابه سال گذشته است. در مدت مشابه سال گذشته، به ترتیب پنج میلیون و ۱۸۱ هزار تن مقاطع طویل و ۹ میلیون و ۵۳ هزار تن محصولات فولادی در کشور به تولید رسیده بود.
طبق آمار، در پنج ماهه نخست امسال تولید محصولات تخت فولادی نیز از سه میلیون و ۸۷۲ هزار تن در مدت مشابه سال گذشته به چهار میلیون و ۲۱ هزار تن رسیده و رشد ۳.۸ درصدی داشته است.
در نهایت نیز کمترین درصد افزایش تولید در این مقایسه آماری تولید فولادسازان کشور، متعلق به تولید شمش فولاد (فولاد میانی) است. در مدت مذکور سال جاری ۱۳ میلیون و ۲۵ هزار تن شمش فولاد محصولات در کشور تولید شده که نسبت به ۱۲ میلیون و ۶۵۳ هزار تن تولیدی در پنج ماهه ابتدایی سال گذشته، رشد سه درصدی را ثبت کرده است.