به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
نماینده علی‌آباد کتول:

مناطق آزاد باید صادرات‌محور باشند

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی از روش فعلی مناطق آزاد تجاری انتقاد کرد.
کد خبر: ۲۰۸۷۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲
اقتصادگردان- رحمت‌الله نوروزی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه ایجاد منطقه آزاد تجاری- صنعتی دوغارون در اخطاری با استناد به اصل سوم قانون اساسی گفت: بر اساس این اصل قانون اساسی، توسعه مناطق آزاد جهت عدالت، توسعه کشور و اشتغال مناسب است اما روشی که در حال حاضر برای همه مناطق آزاد در حال انجام است، بجای حمایت از تولید، اشتغال و نگاه ویژه به ظرفیت‌های استان‌ها، توجه بیشتر به مافیای واردات و ثبت شرکت‌های صوری، فرار مالیات، واگذاری املاک و افزایش هزینه‌های بومی است.

وی با بیان اینکه «الان بیشتر صادرات کشور فقط پتروشیمی است»، ادامه داد: تقاضا داریم بر اساس اصل قانون اساسی مناطق آزاد صادرات محور باشند و از مافیای واردات جلوگیری شود.

نماینده علی آباد کتول در مجلس همچنین از عدم تخصیص ارز به موقع برای نهاده‌های دامی و عدم پرداخت پول گندم کشاورزان انتقاد کرد و خواستار رسیدگی های لازم از سوی دولت شد.

captcha