:
كمينه:۱۱.۵۱°
بیشینه:۱۱.۹۹°
به‌روز شده در: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲
رئیس سازمان صمت لرستان خبر داد:

اجرای طرح توسعه مجتمع فولاد خرم‌آباد

رئیس سازمان صمت لرستان از اجرای طرح توسعه مجتمع فولاد خرم‌آباد خبر داد.
کد خبر: ۲۰۶۶۹۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰

اقتصادگردان- بهمن جعفری با اشاره به بازدید از مجتمع فولاد خرم‌آباد واقع در شهرک صنعتی شماره ۲ این شهرستان، اظهار کرد: این مجموعه در سنوات گذشته توسط بخش خصوصی با عاملیت بانک تجارت در زمینه میل‌گرد راه‌اندازی شد.

وی افزود: از سال ۱۴۰۱ این مجموعه به بخش خصوصی دیگری واگذار شده که الان تغییر خط تولید دادند و مواد خام را به ورق‌های فولادی با ضخامت بالای ۱۰ میل و عرض ۱.۵ متر تبدیل می‌کنند که بازار خوبی در سطح کشور دارد.

جعفری ادامه داد: ظرفیت تولید این مجتمع ۳۰۰ هزار تن در سال است که با توجه به اینکه نهایت راندمان را داشتند نیاز به طرح توسعه داشته و این بازدید با هدف رصد آخرین فعالیت واحد انجام شد.

رئیس سازمان صمت لرستان بیان کرد: در این رایطه یک نشست با مدیران و اعضای هیئت مدیره این مجموعه برگزار و قرار شد اجرای طرح توسعه در زمینه انواع سازه‌های فلزی و همچنین تولید انواع ورق‌های با ضخامت کمتر از ۱۰ میل انجام شود.

وی تصریح کرد: قرار شد یکی از واحدهای تعطیل که همجوار این واحد و تحت تملک بانک بود به این مجموعه واگذار و آنها از سالن‌های تولید آن برای ورق‌های کمتر از ۱۰ میل استفاده کند.

جعفری ادامه داد: با این کار به نوعی واحدی که تحت تملک بانک بوده و قبلاً راکد بوده به چرخه تولید برمی‌گردد و این مجموعه توسعه پیدا کرده و سبد محصولاتش نیز تکمیل می‌شود.

رئیس سازمان صمت لرستان تأکید کرد: امیدواریم با این بازدیدهایی که از واحدهای استان انجام می‌شود شاهد رونق تولید در این مجموعه و کل لرستان باشیم.