به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
اسماعیلی:

وزارت کشاورزی برای خرید محصولات کشاورزی تضمین دهد

نماینده میانه در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت کشاورزی تضامین لازم برای خرید محصولات کشاورزی بدهد تا جلوی خروج ارز و بروز مشکلات امنیت غذایی گرفته شود.
کد خبر: ۱۹۹۲۲۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
اقتصادگردان- مهدی اسماعیلی در جلسه علنی امروز (سه شنبه) در تذکری به وزیر کشاورزی گفت: اگر با جدیت به دنبال تحول در حوزه کشاورزی هستید باید اولویت هایی به کشاورزان و دامداران در نظر گیرید. همچنین این وزارتخانه تضامین لازم جهت خرید محصولات کشاورزی بدهد تا جلوی خروج ارز و بروز مشکلات امنیت غذایی گرفته شود.

وی ادامه داد: ۱۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و ۳۰ هزار کشاورز و باغدار در شهرستان میانه است. این افراد برای مکانیزه کردن کشاورزی تراکتور خریدند اما با مشکلاتی مواجه شده که باید رفع شود.

این نماینده مجلس در پایان بیان کرد: متاسفانه وزیر ارتباطات خلاف قانون مصوب مجلس تعداتش درباره کارگزاران مخابرات عمل نکرد و قرارداد دائمی بسته نشد. باید برنامه عملی در نظر گرفته شود.
captcha