به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

هفتمین شماره هفته نامه صنایع پتروشیمی منتشر شد

هفتمین شماره هفته نامه صنایع پتروشیمی طبق روال دوشنبه ها در تاریخ 14 شهریور 1401 منتشر شد.
کد خبر: ۱۹۶۶۵۶
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸
اقتصادگردان- در این شماره از هفته نامه صنایع پتروشیمی، در صفحه اول گزارش ایران قطب تولید پلی پروپیلن می شود و سر مقاله ای با عنوان شتاب مزیت های پتروشیمی در کنار بومی سازی و حمایت دیپلماسی به چشم می خورد.
همچنین در صفحه 2 خبری به نقل از وزیر نفت با عنوان تاکید بر سرمایه گذاری در ساخت پالایشگاه و پترو پالایشگاه، یادداشتی با عنوان اقدامات لازم برای امنیت انرژی کشور و گزارشی در مورد دستاوردهای یک ساله صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم منتشر شده است.
در صفحه ۳  نیز گزارشی به نقل از کدال بورس در مورد عملکرد پتروشیمی نوری بر اساس صورت های مالی این شرکت منعکس شده که موضوع بهره‌وری بالای پتروشیمی نوری در فروش صادراتی، افزایش سود و عملکرد شرکت را بازتاب داده است.
در صفحه ۴ و ۵ گزارش رسانه های مختلف جهان در مورد فعالیت ها و تحولات صنایع پتروشیمی و بازار به چشم می‌خورد از جمله رونق ۱۵ بازار برتر پتروشیمی تا ۲۰۲۸ و افزایش سرمایه گذاری و تولید محصولات پتروشیمی در کره جنوبی، همچنین یادداشت هایی در مورد بورس بین الملل فضایی برای جذب سرمایه در پتروشیمی و نوسان قیمت نفت منعکس شده است.
در صفحه ۶ گزارش معاملات هفتگی محصولات پلیمری در بورس کالا و 2600 میلیارد تومان معاملات هفتگی، یادداشتی در مورد سه هزار همت برای تکمیل پروژه های نیمه تمام، منتشر شده است.
در صفحه 7 اثر مثبت شرکت های پتروشیمی در معاملات بورس و یادداشتی با عنوان چراغ سبز بورس به افزایش دامنه نوسان و تحلیل هفتگی سهام شرکت‌های پتروشیمی بازتاب دارد.
در صفحه آخر نیز گزارش قیمت محصولات بازارهای جهانی از جمله قیمت پلی پروپیلن، بازار استایرن بوتادین و جدول قیمت ها منتشر شده است.
captcha