به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

مجوز افزایش سقف سپرده قانونی بانک‌های متخلف تا ۱۵ درصد

اعضای شورای پول و اعتبار بر کنترل و مدیریت نرخ سود بانکی در چارچوب سیاست های پولی تاکید کردند.
کد خبر: ۱۹۴۹۸۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۳
اقتصادگردان- در جلسه چهارم مرداد شورای پول و اعتبار، گزارش بانک مرکزی درخصوص نرخ سود بین بانکی مطرح شد و اعضای شورا بر کنترل و مدیریت این نرخ در چارچوب سیاست های پولی تاکید کردند.
شورای پول و اعتبار همچنین به بانک مرکزی اجازه داد سقف نرخ سپرده قانونی بانک‌هایی را که از ضوابط کنترل مقداری ترازنامه تخطی می‌کنند حداکثر تا 15 درصد تعیین و اعمال نماید.
«مصطفی قمری وفا» مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: در جلسه روز چهارم مرداد، شورای پول و اعتبار، گزارش بانک مرکزی درخصوص ‎نرخ سود بین بانکی مطرح شد و اعضای شورا بر کنترل و مدیریت این نرخ در چارچوب سیاست های پولی تاکید کردند. شورای پول و اعتبار به ‎بانک مرکزی اجازه داد سقف نرخ سپرده قانونی بانک‌هایی را که از ضوابط کنترل مقداری ترازنامه تخطی می‌کنند حداکثر تا ۱۵ درصد تعیین و اعمال نماید.
captcha