به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
گودرزی:

قدرت خرید مردم به شدت پایین آمده است

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش قیمت کالاها تاکید کرد که قدرت خرید مردم به شدت پایین آمده است.
کد خبر: ۱۹۳۲۲۳
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳
اقتصادگردان- حسین گودرزی در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی امروز مجلس بیان کرد:‌ آقای رئیس جمهور با گرانی یکباره قیمت کالاها و خدمات قدرت خرید مردم به شدت پایین آمده و امید مردم در حال تبدیل شدن به یاس است. لازم است که صدای مردم را از برای گزارش‌های مسئولان دارای مقام بشنوید و به داد مردم نجیب برسید.

وی در ادامه اظهار کرد:‌ افزایش حقوق بازنشستگان  تامین اجتماعی باید متناسب با میزان تورم سالانه بوده و مطابق با اعلام نظر هیات تطبیق مقررات، هیات دولت باید در ‌آیین نامه خود تجدید نظر کند.

گودرزی در ادامه به برخی از مسائل و مشکلات پروژه های عمرانی حوزه انتخابیه خود پرداخت و خواستار رسیدگی دولت به مسائل شد.

captcha