به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
نرخ دلار و سیگنالهای کاهش تحریمها

دلار به نرخ بانک مرکزی نزدیک شد, بوی ارز تک نرخی می آید

پس از انتشار خبرهایی مبنی بر آرامش نسبی سیاسی در خاورمیانه بازار ارز در هفته گذشته با سیر نزولی همراه بود و بهای دلار به زیر ۳۰۰۰ تومان افتاد به گفته ارزفروشان چهاراره استانبول، هم اکنون میزان عرضه بیش از تقاضا در بازار ارز شده است
کد خبر: ۱۹۱۹۴
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳


 خبراقتصادی: در پی سیگنالهایی از کاهش تحریمها بر ضد ایران نرخ دلار در بازار آزاد شنبه با کاهش مواجه شد و به کمتر از 3 هزار تومان رسید. نرخ خرید و فروش دلار آزاد در بازار تهران که اواخر هفته گذشته به ۳۰۷۰ تومان رسیده بود، امروز روند کاهشی خود را ادامه داد و تا مرز ۲۹۶۰ تومان هم معامله شد.  گفتنی است پیش بینی ها از تداوم افت قیمت دلار در روزهای آینده خبر می دهند.
جو روانی که در حال حاضر در جامعه در مورد کاهش قیمت‌ها حکم فرما است، باعث شده است که مردم مانند گذشته به سراغ خرید و نگهداری ارزها نروند و به گفته ارزفروشان چهاراره استانبول، هم اکنون میزان عرضه بیش از تقاضا در بازار ارز شده است.


بر اساس این گزارش، قرار است حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان فردا یکشنبه 31 شهریور پس از حضور و سخنرانی در مراسم رژه هفته دفاع مقدس به منظور سخنرانی در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک شود.
انتشار خبر آمادگی اوباما برای دیدار با رئیس‌جمهور کشورمان نیز تاثیر بسزایی بر بازار ارز گذاشته و موجب افت قیمتها شده است.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
0
0
امروز که دوباره 3075 شده بابا توی این مملکت هیچی حساب کتاب نداره
captcha