معاون دبيركل سازمان ملل با ستايش از نقش جمهوري اسلامي ايران در پذيرش آوارگان كشورهاي همسايه بويژه افغانستان و عراق گفت ايران در زمينه مقابله با بلاياي طبيعي و كمك هاي اضطراري داراي نظامي پيشرفته است و سازمان ملل متحد خواستار افزايش سطح همكاري با ايران در زمينه كمك هاي اضطراري بويژه به آوارگان سوريه مي باشد
خبراقتصادی:به گزارش ايرنا؛والري ايموس معاون دبيركل سازمان ملل متحد در امور انساني كه به تازگي از ايران ديدن كرده است از افزايش سطح همكاري با كشورمان در زمينه كمك هاي منطقه اي و بين المللي استقبال كرد و آن را براي برنامه سازمان ملل براي كمك رساني به مردم آسيب ديده در مواقع اضطراري بسيار مهم توصيف كرد.
وي كه هماهنگ كننده كمك هاي اضطراري سازمان ملل نيز مي باشد، تصريح كرد: ايران داراي نظامي توسعه يافته براي مقابله با بلايا و حوادث اضطراري است و همواره در مواقع ضرورت، امكانات و دانش خود را در اختيار ديگر كشورهاي حادثه ديده قرار مي دهد.
وي با ابراز خرسندي از سفر اخيرش به ايران و امضاي تفاهم نامه همكاري با جمهوري اسلامي گفت: همكاري با ايران به منظور مقابله با بحران هاي فزاينده در سطح منطقه و جهان بسيار مهم است.
معاون دبيركل سازمان ملل متحد افزود: ايران ظرفيت بالايي براي مشاركت در آماده كردن نظام كمك هاي بشردوستانه در اختيار دارد.
والري ايموس همچنين از كمك هاي مردم و دولت ايران در پذيرايي از آوارگان كشورهاي همسايه بويژه مردم ستم ديده عراق و افغانستان ستايش كرد و خواستار كمك جامعه بين المللي به ايران در اين زمينه شد.
وي گفت كه با مقام هاي كشورمان از جمله وزير امور خارجه و رييس هلال احمر ايران درباره كمك رساني به مردم سوريه رايزني كرده است.