به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

نگرانی از خروج صدرا از کشتی سازی

رییس انجمن مهندسی دریایی ایران در نامه‏ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت و دبیر شورایعالی صنایع دریایی خواستار پیگیری وضعیت شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) شد.
کد خبر: ۱۸۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
خبراقتصادی:در نامه مهندس حسن‏رضا صفری به مهندس محمدرضا نعمت‏زاده آمده است: به استحضار می‏رساند شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) بعنوان باسابقه‏ترین مجموعه دریایی کشور که تاکنون پروژه‏های بزرگی را در حوزه ساخت کشتی و سازه‏های دریایی به اجرا درآورده است؛ اخیرا از سوی سهامدار اصلی (قرارگاه خاتم‏الانبیاء) به یک شرکت خصوصی فروخته شده و در پی آن، شایعات مختلفی مبنی بر کناره‏گیری این مجموعه از فعالیت‏های دریایی و تعدیل نیروهای متخصص این بخش در محافل دریایی و رسانه‏ها منتشر شده که نگرانی متخصصان، فارغ‏التحصیلان و فعالان صنایع دریایی کشور را برانگیخته است. 

وی می‏افزاید: همانگونه که مستحضرید، مجموعه صدرا بعنوان مجموعه‏ای گسترده و باسابقه در صنایع دریایی و فراساحل کشور با در اختیار داشتن یاردهایی در شمال و جنوب کشور، اهمیتی استراتژیک داشته و در دوران فعالیت خود با ساخت انواع شناور و سازه‏های دریایی بخش‏های نفت و گاز، حمل‏ونقل دریایی و خدمات دریایی کشور را پشتیبانی کرده است. 

در ادامه نامه با اشاره به اهمیت موضوع و سرمایه‏گذاری‏های مختلف ده‏ها ساله کشور در شرکت صدرا و حجم بالای اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم این شرکت در حال حاضر، از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواسته شده تا بعنوان متولی صنعت کشور و دبیر شورایعالی صنایع دریایی، ترتیبی اتخاذ کند که این شرکت همچنان بتواند در بخش دریایی کشور افتخارآفرین باقی مانده و این صنعت استراتژیک را پشتیبانی نماید.
captcha