به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
حکم به نام چه کسی خواهد خورد

مدیرعامل شستا، موذن زاده، صفدرحسینی یا احمد فیاض بخش؟

شنیده های خبرنگار ما حاکیست که به دنبال مذاکرات و رایزنی ها برای انتخاب مدیرعامل شستا، مجموعه شرکت های سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی ، آقایان مصطفی موذن زاده، سید صفدر حسینی و احمد فیاض بخش برای این سمت نامزد و مطرح شده اند.
کد خبر: ۱۸۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۰
خبراقتصادی: شنیده های خبرنگار ما حاکیست که به دنبال مذاکرات و رایزنی ها برای انتخاب مدیرعامل شستا،  مجموعه شرکت های  سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی ، آقایان مصطفی موذن زاده، سید صفدر حسینی و احمد فیاض بخش برای  این سمت نامزد و مطرح شده اند.



صفدر حسینی


مصطفی موذن‌زاده مدیر عامل اسبق سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدن ایران (ایمیدرو)  بوده و از موذن‌زاده به عنوان بنیانگذار ایمیدرو  نیز یاد می‌شود.وی در دولت اصلاحات معاون اسحاق جهانگیری در وزارت صنایع و معاون و رئیس هیات عامل بود.
صفدر حسینی نیز وزیر اقتصاد دولت اصلاحات از سال 83 تا آخر دولت خاتمی، وزیرکار در سال های 83 – 1380  بوده است.



احمد فیاض بخش


از نام صفدرحسینی برای معاون اجرایی  ریاست جمهوری، و مدیرعامل بانک ملت نیز نام برده شده است.






موذن زاده
captcha