به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
عضو کمیسیون برنامه و بودجه:

قیمت کالاها و خدمات با چه قاعده‌ای همچنان درحال افزایش است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، گفت: قیمت کالاها و خدمات با چه قاعده‌ای همچنان در حال افزایش است؟ به نظر می‌رسد در تعیین قیمت به موضوع اصالت و هزینه‌ها توجهی نمی‌شود.
کد خبر: ۱۸۴۴۰۷
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۲
اقتصادگردان- بهروز محبی نجم آبادی در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: از دولت درخواست می‌کنم به موضوع گرانی و عدم التزام به قواعد و فروش کالاهای اساسی توجه خاص داشته باشد. چرا که پنج دهک آسیب پذیر کشور در شرایط بحرانی قرار دارند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: قیمت کالاها و خدمات با چه قاعده‌ای همچنان در حال افزایش است و به نظر می‌رسد در تعیین قیمت به موضوع اصالت و هزینه‌ها توجهی نمی‌شود. همچنان بحث نهاده‌های دامی از مشکلات جدی است و دامداران در شرایط نامساعدی به سر می‌برند.

محبی نجم آبادی از وزیر جهاد کشاورزی خواست در این زمینه اقدامات جدی داشته باشد و در تذکری به وزیر راه و شهرسازی گفت: از وزیر درخواست می‌کنم موضوع سندهای شهرهای حوزه انتخابیه را حل و فصل کند. چرا که سالهاست این زمین‌ها وضعیت مشخصی ندارند. همچنین وزیر ورزش و جوانان مشکلات ورزشگاه ۱۵ هزار نفری سبزوار که ناقص افتتاح شده است حل و فصل کند.
captcha