به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

ایران یک سال دیگر بمب اتمی دارد!

این اجماع نظر وجود دارد که اگر ایرانی ها تصمیم به ساخت بمب اتمی بگیرند به احتمال زیاد، حدود یک سال برای تولید میزان کافی از اورانیوم غنی شده برای ساخت بمب هسته ای زمان نیاز دارند.
کد خبر: ۱۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۶

وزیر دفاع آمریکا گفت: واشنگتن هر آنچه در توان دارد برای منع کسب سلاح هسته ای توسط ایران، به کار می گیرد.

"لیون بانیتا" که با شبکه "سی بی اس" آمریکا اضافه کرد: این اجماع نظر وجود دارد که اگر ایرانی ها تصمیم به ساخت بمب اتمی بگیرند به احتمال زیاد، حدود یک سال برای تولید میزان کافی از اورانیوم غنی شده برای ساخت بمب هسته ای زمان نیاز دارند و پس از آن نیازمند یک یا دو سال زمان هستند تا این بمب هسته ای را به صورت سلاح مثلا موشک، مجهز کند.

پیش از این 16 دستگاه اطلاعاتی امنیتی آمریکا در ابتدای 2011  اعلام کرده بودند به رغم اینکه ایرانی ها فعالیت هسته ای را ادامه می دهند اما هنوز تصمیمی درباره ساخت بمب اتمی نگرفته اند.

وزیر دفاع آمریکا افزود: واشنگتن نمی خواهد ایران سلاح هسته ای داشته باشد. این موضوع، خط قرمز ما و اسرائیل است. پس آمریکا و اسرائیل هدف مشترکی را در این زمینه دنبال می کنند.

وی درباره احتمال اقدام نظامی علیه ایران هم گفت: همه احتمالات، مطرح هستند. اگر لازم باشد، به چنین اقدامی دست می زنیم.  
 وزیر دفاع آمریکا مدعی شد که ایرانی ها نیازمند یک سال زمان هستند تا به ساخت بمب اتمی برسند.
captcha