به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
پیشنهاد ایجاد یک میلیون شغل زنانه به وزیر کار داده شده است

اکبر ترکان: امیدواریم خداوند به روحانی این قدرت را بدهد تا مبنای تصمیم‌ها،علم و عقل باشد

اکبر ترکان مشاور رئیس‌جمهور و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در نشست اعضا و هواداران این حزب در استان اصفهان گفت: در ادواری که علم و عقل به انزوا رفته است خسارات فراوانی ایجاد شده و امیدواریم خداوند به آقای روحانی این قدرت را بدهد تا مبنای تصمیم‌ها، علم و عقل باشد
کد خبر: ۱۷۹۹۳
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۳
380-3.jpg

خبراقتصادی: مشاور رئیس‌جمهور و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در نشست اعضا و هواداران این حزب در استان اصفهان با اشاره به اینکه تاکنون احزاب نظام‌مند در ایران شکل نگرفته و اکثر احزاب برخاسته از دولت هستند، افزود: حزب اعتدال و توسعه برآمده از دولت نیست و بر اساس اعتقادات گروهی شکل گرفته و طی 14 سال گذشته به اصول خود پایبند بوده است.

وی افزود: اعتدال و توسعه با وجود فعالیت در سراسر کشور تاکنون دچار بی‌اخلاقی نشده زیرا بر پایه یکسری اعتقادات شکل گرفته است. ما تاکنون با سلامت و درستی حرکت کرده‌ایم و برای پیشبرد اهداف اعتدالی همراه دولت خواهیم بود.

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه ادامه داد: همراه با فعالیت حزبی که بر اساس مبانی اعتدالگرایی است در کنار آقای روحانی خواهیم بود و با تولید فکر، فضا را برای توسعه مهیا خواهیم کرد و در کنار این کار در نظارت نیز کمک کننده و همراه دولت بوده و در این مساله بی‌گذشت خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آموزه‌های دینی، انسان در دنیا مامور به عقل است، گفت: در ادواری که علم و عقل به انزوا رفته خسارات فراوانی ایجاد شده و امیدواریم خداوند به آقای روحانی این قدرت را بدهد تا مبنای تصمیم‌ها علم و عقل باشد.

مشاور رییس‌جمهور در پاسخ به دغدغه‌های حاضران در مورد معضل آب استان اصفهان نیز اظهار کرد: این مشکل به دلیل آن است که مدیریت حوزه آبریز به حوزه‌ای سیاسی تبدیل شد و حالا برای حل مساله آب اصفهان همه باید تلاش کنند و راهکار بیابند. باید به این فکر کرد که چگونه می‌توان آینده و تمدن اصفهان را حفظ کرد.

وی همچنین در زمینه مشکلات حوزه بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: برای حفظ حقوق بیماران لازم است درمان از تمرکز خارج شود و شرکت‌های بیمه‌ای متعدد شکل بگیرد تا بیمار خدمات مورد نظر را انتخاب کند و بدین گونه فضای رقابتی برای عرضه خدمات درمانی ایجاد شود.

ترکان در مورد حضور زنان در عرصه‌های مختلف نیز گفت: افزایش نقش‌آفرینی زنان در جامعه مستلزم رشد فعالیت‌های اقتصادی زنان است. یکی از دغدغه‌های اصلی زنان وضع معیشت است بویژه برای زنان سرپرست خانواده باید فضای اشتغال ایجاد شود. یکی از برنامه‌های معیشت‌محور ایجاد شغل‌های زنان در همه بخش‌ها است که در این راستا پیشنهاد ایجاد یک میلیون شغل زنانه به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه شده است.
captcha