به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

نمایندگان کمیسیون فرهنگی در کمیسیون ویژه طرح صیانت مشخص شدند

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن تشریح بررسی های جلسه امروز کمیسیون متبوع خود از انتخاب چندین نفر از اعضای این کمیسیون برای عضویت در کمیسیون ویژه طرح صیانت از فضای مجازی خبر داد.
کد خبر: ۱۷۸۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۴
اقتصادگردان- حجت الاسلام مجید نصیرایی با اشاره به جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز ۴ نفر از اعضای کمیسیون به عنوان نمایندگان کمیسیون فرهنگی برای عضویت کمیسیون ویژه طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی انتخاب شدند، بر این اساس غلامرضا منتظری، بیژن نوباوه‌وطن، حسین میرزایی و سیدعلی یزدی‌خواه انتخاب شدند.

وی افزود: در این جلسه همچنین حسین میرزایی و سیدرضا تقوی به عنوان نمایندگان کمیسیون فرهنگی در کارگروه بررسی طرح شفافیت انتخاب شدند.

نصیرایی بیان کرد: در ادامه همچنین برنامه دو سفر کاری اعضای کمیسیون به شهرری و شهرقدس مشخص شد، طبق برنامه‌ریزی انجام شده اعضای کمیسیون روز دوشنبه هفته آینده به شهر ری  و اواخر مهر ماه یک سفر کاری به شهرقدس خواهند داشت.
captcha