به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

انفجار در مجتمع‌های پتروشیمی عسلویه

شیر اکسیژن فاز دوم پتروشیمی منطقه عسلویه متعلق به شرکت دماوند انرژی عسلویه، ساعت ۹ و ۲۰ دقیقه امروز بر روی خط لوله ارتباطی پتروشیمی فاز دو منطقه پارس دچار ترکیدگی و انفجار شد.
کد خبر: ۱۷۳۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
اقتصادگردان- معاون فرماندار عسلویه با اشاره به انفجار در مجتمع‌های پتروشیمی در منطقه ویژه پارس جنوبی عنوان کرد: این حادثه که پیش از ظهر امروز رخ داد ناشی از انفجار خط لوله انتقال اکسیژن مجتمع‌های پتروشیمی مبین و دماوند بود که با تلاش نیروهای امدادی حریق در این مجتمع‌ها اطفا شد.

علی رحمانی افزود: متاسفانه در این حادثه یک نفر جان باخته و 2 نفر به شدت مصدوم شدند که مصدومان به بیمارستان انتقال یافته‌اند.

وی بیان کرد: تحقیقات در خصوص علت وقوع حادثه و همچنین بررسی میزان خسارت ها ادامه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، این حادثه ارتباطی به شرکت مبین انرژی نداشته و در محدوده فاز دوم شرکت‌های پتروشیمی منطقه به‌وقوع پیوسته و کلیه واحدهای عملیاتی شرکت مبین انرژی بدون مشکل در سرویس قرار دارند.
captcha