به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

18 وزیر روحانی اهل چه شهرهایی هستند؟

برای دولتمردان اینکه در کدام شهر به دنیا آمده باشند، نباید چندان مهم باشد چرا که سیاسیون معمولا متولد هر نقطه ای باشند در نهایت باید برای کشور و ملتشان خدمت کنند.
کد خبر: ۱۷۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۰


خبراقتصادی-محمود عزیزی: با این حال آنها که فضای سیاسی ایران را می شناسند، به خوبی می دانند که  اصالت و زادگاه در فضای سیاسی ایران هم کاربرد دارد. هم در رای دادن و هم در رای گرفتن. اولی از مجلس و دومی از مردم.

اضافه کنید به این دو مورد تاثیر این مناسبات را در تعیین پست های سیاسی. واقعیتی که در فضای سیاسی ایران به خوبی  قابل ردیایی در بدنه مدیران میانی است که با یک مدیر ارشد همکاری می کنند. حلقه کرمانی ها در دولت سازندگی یک نمونه از این  مدیران بود.

 در وزاری پشنهادی کابینه یازدهم نیز ظاهرا تهران، تبریز و اصفهان وضعیت بهتری دارند. حتی این امر تاثیر خود را در روز رای اعتماد هم داشت و فولادگر نماینده اصفهان در مجلس به حمایت از همشهری اش طیب نیا  وزیر پیشنهادی اقتصاد پرداخت و قاضی پور نماینده ارومیه هم از اینکه همشهری هاییش در کابینه حضور ندارد انتقاد کرد.

نام/ وزارت

زادگاه

اقتصاد/علی طیب نیا

اصفهان

اطلاعات/سید محمود علوی

لامرد 

نیرو/ چیت چیان

تبریز

صنعت، معدن و تجارت/محمد نعمت زاده

تبریز

دفاع/حسین دهقان

شهرضا اصفهان

کشاورزی/ محمود حجتی

نجف آباد اصفهان

کار،تعاون و رفاه اجتماعی/ علی ربیعی

تهران

راه وشهر سازی/عباس آخوندی

نجف اشرف/محل سکونت قم و تهران

آموزش و پرورش/ محمد علی نجفی

تهران

بهداشت/سید حسن قاضی‌زاده هاشمی

فریمان خراسان رضوی

ورزش و جوانان/ مسعود سلطانی فر

تهران

خارجه/ محمد جواد ظریف

تهران

ارشاد/ علی جنتی

قم

دادگستری/ مصطفی پورمحمدی

قم

کشور/ عبدالرضا رحمانی فضلی

شیروان خراسان رضوی

ارتباطات/ محمود واعظی

تهران

جعفر میلی منفرد/ علوم

تهران

نفت/ بیژن نامدار زنگنه

کرمانشاه


نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
آیدین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
0
1
همینکه بعضی آقایون بچه محل ها را وارد ادارات و سازمانها می کنند دیگر بس است.
حالا کار به وزارت رسیده؟؟
ظاهرا آقایون قصد قشون کشی و فتح الفتوح دارن. باور ندارید همین سازمان میراث فرهنگی که همه می دانیم رئیسش اهل کجا بود را نگاه کنید، بچه های مردم ساکن در تهران با تحصیلات مرتبط بیکارند، آنوقت آقایونی که میدان آزادی را تا به حال ندیده بودند، وسایلشان را در شمال جمع کردند و فوج فوج با خانواده از شمال به تهران هجوم آوردند و الان بالای 60 درصد کارمندان میراث همشهریان آن رئیس سازمان هستند.
ما که بچه تهران بودیم به هر شهرستانی رفتیم کفتند استخدام بومی داریم!
به تهران خودمان آمدیم همه بچه های غیر تهرانی بسته به اهلیت رئیس سازمان جاهای خالی را پر کرده و مشغول آزمون و خطا بودند.
بعد می گویند مهاجرت به تهران زیاد است!!
captcha