به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

ذخیره‌سازی بیش از ۸۲ میلیون عدد ماسک در انبارها

وی با بیان اینکه در تامین اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا نه تنها خودکفا بلکه صادرکننده نیز هستیم، گفت: بیش از ۸۲ میلیون عدد ماسک در انبارها موجود است، در حوزه دستگاه‌های ونتیلاتور صادرات‌محور شدیم و کارخانه‌های شوینده‌ دو یا سه شیفت کار می‌کنند.
کد خبر: ۱۷۲۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰
اقتصادگردان- رزم‌حسینی همچنین گریزی به طرح تام (تامین مالی واحدها و پروژه‌های دارای اولویت بخش صنعت، معدن و تجارت) زد و گفت: برآورد ما این است که رقم قابل توجهی از طریق این طرح به صورت پولی (مالی) و اعتباری به بخش تولید تزریق شود. وی، خلق پول از مسیر تولیدکنندگان و شرکت‌های برتر را ضروری دانست و بیان‌داشت: در این راستا سال گذشته ۱۰۰ شرکت بزرگ و توانمند شناسایی و تفاهم‌نامه‌هایی با آنها امضا شد و این طرح امسال نیز تداوم خواهد داشت.

رزم‌حسینی، همچنین به برنامه‌های وزارت صنعت برای توسعه صنعتی در مناطق کمتر برخوردار از طریق طرح اقتصاد مقاومتی با شرکت‌های برتر اشاره کرد و افزود: از این مسیر نیز شرکت‌های برتر برای حوزه تولید تامین مالی خواهند کرد.

وی از رشد بیش از ۸۰ درصدی صادرات در فروردین‌ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: واردات کالاهای مورد نیاز تولید، تجهیزات و قطعات مورد نیاز کارخانجات به صورت هدفمند دنبال می‌شود و در صورت برداشته شدن تحریم‌ها نیز سیاست تقویت و تعمیق ساخت داخل تداوم خواهد یافت. در آیینی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، تفاهم‌نامه تامین مالی واحدها و پروژه‌های دارای اولویت (طرح تام) بین ایمیدرو، معاونت معدنی وزارت صنعت و بانک تجارت (به عنوان بانک عامل) به امضا رسید.
captcha