به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

افتتاح ساختمان جدید شعبه صفاشهر بانک مهر ایران

ساختمان جدید شعبه صفاشهر بانک مهر ایران با حضور مدیر شعب بانک مهر ایران در استان فارس و مسئولان محلي افتتاح شد.
کد خبر: ۱۷۱۸۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۳
اقتصادگردان- به گزارش روابط عمومی بانک مهر ایران، ساختمان جدید شعبه شهرستان صفاشهر طی مراسمي با حضور مدير شعب استان فارس، امام جمعه، فرماندار، اعضاي شوراي شهر، فرمانده نيروي انتظامي، فرمانده سپاه، شهردار، دادستان و مسئولان صندوق‌هاي قرض‌الحسنه شهرستان و جمعي از اصناف و بازاريان رسماً افتتاح شد.
در این مراسم بهزاد شمس‌الدینی مدیر شعب استان فارس از حضور مدعوين و مهمانان محترم قدرداني و ابراز اميدواري کرد در سايه حمايت‌هاي بانک و مسئولان شهرستان بتوان بخش اعظمي از نيازهاي مردم صفاشهر را از طريق بانک قرض‌الحسنه مهر ايران مرتفع کرد.
وی همچنین یادآوری کرد: اميدوارم با ارائه خدمات نوين بانکي، مشتريان ترغيب به استفاده از خدمات الکترونيکي و غيرحضوري شوند.
شمس‌الدینی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به‌عنوان سال تولید؛ پشتيباني‌ها و مانع‌زدايي‌ها از سوي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) تصريح کرد: عملکرد بانک مهر ايران در همه جاي کشور به‌عنوان بانكي حامي توليد و برطرف‌كننده مشكلات اقتصادي قابل مشاهده است و اين را اصل اول در بانك مهر ايران توصيف كرد.
در این مراسم شمس‌الدینی از حمایت‌هاي مديرعامل و هيأت مديره بانک در فراهم کردن شرايط افتتاح شعبه جديد صفاشهر تقدير و ابراز اميدواري کرد تا پايان ارديبهشت ماه دو شعبه جديد‌التأسيس ديگر نيز به شعب استان فارس اضافه شود.
captcha