به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
صالحی:

حرکت وزیر صنعت برای شکستن قفل انحصار خودرو ستودنی است

نماینده فریدن در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: حرکت جهادی و میدانی وزیر صنعت، معدن و تجارت برای فشار بر بورس جهت ارزان کردن ۳۰ درصدی محصولات فولادی و شکستن قفل انحصار خودرو ستودنی است.
کد خبر: ۱۶۶۸۲۲
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۲
اقتصادگردان- حسین محمد صالحی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز ( یکشنبه) مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز شاهد فروپاشی غرب و افتضاحات پی در پی کاخ سفید هستیم و افول ترامپ قمارباز را می بینیم، یاد و خاطره شهیدان سرافراز و مردان میدان فخری‌زاده، ابومهدی المهندس و به ویژه سردار سلیمانی را گرامی می داریم.

وی افزود: در این روزهای سخت معیشتی که اسب گرانی افسار پاره کرده و کسی به فکر محرومان نیست تلاش برخی مسئولان قابل تقدیر است؛ در این میان حرکت جهادی و میدانی وزیر صنعت معدن و تجارت برای فشار بر بورس جهت ارزان کردن ۳۰ درصدی محصولات فولادی و حرکت برای شکستن قفل انحصار خودرو ستودنی است.

این نماینده مجلس همچنین در تذکری به وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: وضعیت محصول سیب‌زمینی بسیار اسفبار است و کشاورزان به لحاظ اقتصادی تحت فشار شدید اقتصادی بوده و استخوان هایشان خرد شده است در این شرایط محصولات با کیفیت آنها در انبارها مانده است. کمیسیون کشاورزی در این باره ورود کند.
captcha