به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

۷ میلیون خودرو بدون بیمه در کشور تردد می کنند

نماینده ستاد دیه کشور گفت: هفت میلیون از ۲۵ میلیون دستگاه خودرویی که در کشور تردد می کنند، بیمه ‌شخص ثالث ندارند
کد خبر: ۱۶۴۶۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۶
خبراقتصادی:به گزارش ایرنا، عباس کشانی  اظهار داشت: بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر، هم اکنون به علت حوادث و تصادف های رانندگی در زندان های کشور بسر می برند. 
وی افزود: اگر این رانندگان از آموزش کافی برخوردار بودند و اطلاع‌رسانی به خوبی انجام می‌شد، اکنون با این تعداد زندانی مواجه نبودیم. 
وی ادامه داد: بیش از ۲۵ هزار نفر سالانه در جاده‌های کشور به علت تصادف و حوادث رانندگی جان خود را از دست می‌دهند که این مشکل جای نگرانی دارد. 
کشانی، عوامل انسانی را عامل اصلی ۷۵ درصد از حوادث جاده‌ای کشور ذکر کرد و گفت: ۲۵درصد دیگر سوانح به سبب نبود جاده مناسب و سایر عوامل رخ می دهد. 
نماینده ستاد دیه کشور در جشن گلریزان ایلام افزود: نداشتن آموزش های کافی رانندگان، مهمترین علت افزایش آمار حوادث و تصادف ها است که باید به این مهم توجه جدی شود. 
وی تاکید کرد: دستگاه ‌های مسوول باید در راستای کنترل و بیمه کردن خودروها و وسائط نقلیه تلاش جدی بعمل آورند. 
captcha