در حالی که سرمایه گذاران بین المللی هنوز بر این باورند که احتمال متوقف شدن برنامه محرک پولی ۸۵ میلیارد دلاری فدرال رزرو آمریکا وجود دارد، شاخض ارزش دلار در بازارهای جهانی با کاهش روبرو شده است.
خبراقتصادی:به گزارش رویترز؛ شاخص ارزش دلار امروز با 0.1 درصد کاهش روبرو شد و به کمتر از 82.20 واحد رسیده است. بر اساس این گزارش این شاخص روز سه شنبه نیز به پایین ترین حد خود در یک ماه اخیر رسیده بود.
ارزش دلار در برابر ین ژاپن امروز 0.2 درصد کاهش یافت و هر دلار در برابر 100.09 ین مبادله شده است. ارزش دلار در برابر ین روز گذشته با رشد 0.8 درصدی روبرو شده بود.
افزایش چشمگیر فروش مسکن در بازار آمریکا طی ماه جولای و افزایش تولیدات صنعتی این کشور پیش بینی کارشناسان نسبت به افزایش رشد اقتصادی آمریکا در سه ماه سوم امسال را بالا برده است.
ارزش یورو در برابر دلار نیز 0.1 درصد افزایش یافت و هر یورو در برابر 1.3208 دلار داد و ستد شده است./تحلیل طلا