به‌روز شده در: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴
خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه به کردستانی‌ها؛

ریل تا پایان سال به سنندج می‌رسد

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: قبل از پایان سال، سنندج هم به شبکه ریلی سراسری متصل خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۷۳۹۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۳

اقتصادگردان- محمدباقر نوبخت ظهر امروز (۶ مردادماه) در جریان بازدید از پروژه‌های حوزه راه استان زنجان با اشاره به بررسی اقدامات انجام شده در حوره ریلی، اظهار کرد: در حال حاضر از سمت همدان به سمت سنندج نیز ریل‌گذاری شده و قبل از پایان سال، سنندج هم به شبکه ریلی سراسری متصل خواهد شد.

وی با بیان اینکه افتتاح ۱۳۲ کیلومتر ریل دو خطه میانه به بستان‌آباد انجام شده و هم‌اکنون در حال حرکت به سمت تبریز است، افزود: افتتاح پروژه دو خطه کردن خط ریلی زنجان - قزوین ضمن کاهش یک ساعت و نیمه زمان حرکت در این مسیر، امکان جابه‌جایی ۷ میلیون تن بار را نیز، فراهم خواهد کرد.

این مسئول با تاکید بر سرمایه‌گذاری عظیم در پروژه‌های ریلی از جمله پروژه دو خطه کردن زنجان - قزوین، گفت: به دلیل محدودیت‌های موجود ناشی از شرایط تحریم و نیز کرونا، اولویت متوجه پروژه‌هایی است که می‌توان تا پایان سال‌جاری به بهره‌برداری رساند.

نوبخت با اشاره به دشواری‌های شرایط اقتصادی به دلیل تحریم و کرونا، تصریح کرد: با توجه به گزارش‌های ارائه شده، اگر لازم باشد باید اقدامات لازم برای کمک به افتتاح پروژه دو خطه کردن زنجان - قزوین انجام شود و به دنبال آن هستیم که پروژه‌های اولویت‌دار به زودی افتتاح شود و در سفر بعدی به استان زنجان برای افتتاح پروژه دو خطه کردن راه‌آهن زنجان - قزوین حضور خواهیم داشت.

فتح‌الله حقیقی استاندار زنجان نیز در جریان این بازدید، با اشاره به اینکه دو خطه کردن راه‌آهن زنجان - قزوین از جمله پروژه‌های بزرگ استان است، خاطرنشان کرد: زنجان چند پروژه بزرگ صنعتی هم دارد که طرح‌ها آماده و در اختیار قرار خواهد گرفت.

captcha